HEL Volley 2 - Supi Volley - ensimmäinen ristikkäispudotuspeli

30.3.2017

Kotijoukkue vei voiton ensimmäisessä kohtaamisessa

Fiilis oli innostuneen kutkuttava, kun pienen pelitauon jälkeen suuntasimme hallille kohtaamaan Supi Volleyn ristikkäispudotuspeliparin ensimmäisessä ottelussa. Kotikenttänä toimi joukkueellemme entuudestaan tuntematon Helsingin urheilutalon palloiluhalli, mikä hieman jännitti.

Ensimmäiseen erään lähtivät Iita, Sari, Heidi, Assi, Minttu, Anni ja liberona Niina. Supi sai erän kaksi ensimmäistä pistettä, mutta muuten erä oli tasaista vääntöä. Molempien joukkueiden peli oli hieman häsellyksen sävyttämää ja oltiin vuorotellen parin pisteen johtoasemassa. Supi johti vielä tilanteessa 21-20, kunnes päästiin taas niukasti ohi, ja erä päättyi meille 25-23.

Toiseen erään jatkettiin ensimmäisen kokoonpanolla. Erä alkoi vahvasti Sarin syötöillä, joiden ansiosta saimme heti kolmen pisteen kaulan.  Erä oli täysin hallinnassamme ja päättyi meille lukemin 25-16.

Samalla kokoonpanolla jatkettiin kolmanteen erään. Tilanne ehti olla vastustajalle jo 4-0, kun saimme ensimmäisen pisteemme, mutta paikkasimme tilantanteen tekemällä kuusi peräkkäistä pistettä. Erä oli melko tasaista, kunnes loppupuolella Supi alkoi ottaa torjuntoja eikä mitkään hyökkäyksemme tuntuneet uppoavan. Muutamat pelaajavaihdot tehtiin, muttei mistään ollut apua, ja erä päättyi Supi Volleylle 25-21.

Neljänteen erään kokoonpanoa muutettiin hieman: Sari, Anni, Krista, Minttu, Venla, Iita, Niina. Erä oli melko tasainen. Tasoissa oltiin vielä 19 pisteessä, mutta Supi ei tästä enää päässyt ohitsemme ja erä päättyi meille 25-22.

Vastustajan parhaana pelaana palkittiin Sara Niskala ja meiltä tehokasta ja varmaa hyökkäyspeliä pelannut Minttu.