Helsinki Volley 2:n kotiottelu 25.2.

27.2.2017

Verkon toiselle puolelle asettui Rantaperkiön Isku Tampereelta

Tuplaviikonlopun ensimmäiseen peliin saatiin kotona vastaan Rantaperkiön Isku Tampereelta. Ensimmäiseen erään kentälle lähti Elina, Heidi, Assi, Minttu Anni, Iita ja liberona Niina. Peli alkoi tutun nihkeästi meiltä ja päästettiin RaIsku pienelle etumatkalle jo heti erän alusta. Kurottiin etumatka kuitenkin kiinni ja johdettiin erää tilanteessa 20-18. RaIsku kuitenkin kiristi tahtia ja nousi erävoittoon. Ensimmäinen erä RaIskulle 25-21.

Toiseen erään lähdettiin muuten samalla kokoonpanolla, mutta Venla lähti Annin tilalle ja Krista Assin tilalle. Taas päästettiin RaIsku pienelle etumatkalle erän alussa. Pikkuhiljaa kirittiin etumatkaa kiinni ja lopulta mentiin ohi Iitan hienolla syöttövuorolla. Erä meille 25-19.

Kolmanteen erään lähdettiin samalla kokoonpanolla kuin toiseen. Erän alku edettiin tasaisissa merkeissä. 10 pisteen tienoilla RaIsku otti pientä etumatkaa, joka saatiin vielä kiinni tilanteessa 16-16. Erän loppu mentiin tasapisteissä, mutta edes Annin ja Hannan käynti kentällä ei saanut erää kääntymään meille vaan RaIsku vei erän 25-23.

Neljänteen erään kentälle lähti Elina, Iita, Krista, Anni ja Venla. Edellisistä eristä poiketen Heidi lähti hakkuriksi ja Hanna liberoksi. Erä ei oikein missään vaiheessa lähtenyt käyntiin meidän osalta. Päästettiin RaIsku kuuden pisteen johtoon jo heti erän alussa. Minttu ja Niina kävivät myös kentällä, mutta ei saatu omaa peliä kulkemaan koko erässä. Erä tylysti RaIskulle 25-16.

RaIskulta parhaana pelaajana palkittiin passari Carina Lehto ja HelVolley 2:lta allekirjoittanut.

Tämän pelin myötä Helsinki volley 2 menetti mahdollisuutensa kahden parhaan joukkoon alemmassa jatkosarjassa. Sunnuntaina pelataan vielä viimeinen alemman jatkosarjan peli JyLeä vastaan Jyväskylässä ja pelit jatkuvat maaliskuun lopulla.