Salon Viesti haki pisteet Helsinki Volleyn ensimmäisestä kotipelistä

15.10.2016

Salo jatkaa naisten 1-sarjan kakkoslohkon kärjessä voitettuaan torstaina Helsinki Volleyn puhtaasti 0-3.

Molemmat joukkueet ovat muuttuneet viime kaudesta. Salon Viestin joukkue koostuu pääosin -90 luvun lopulla ja 2000-luvun alussa syntyneistä tytöistä. Peliä pyöritti vasta 15-vuotias passari Salla Virtanen. Vaihtopelaajana olleen, yli 250 liigaottelua pelanneen ja maajoukkuettakin edustaneen Riina Isomäen peliä ei helsinkiläisyleisö päässyt tällä kertaa todistamaan. Toinen kokenut pelaaja vierailijoilla oli 31-vuotias Taru Alho, joka on kiertänyt useita seuroja pelaten Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa ja Malediiveilla.

Torstain peli oli Helsinki Volleylle ensimmäinen kotiottelu. Taskussa oli viikon takainen vierasvoitto Hämeenlinnasta.

Ottelu lähti valitettavasti kovin yskähdellen liikkeelle. Alussa ei tuntunut sujuvan oikein mikään. Tilanteessa 9-17 tehty passarin vaihto piristi kyllä, mutta hyvästä loppukirinsä huolimatta ei aivan erävoittoon saakka ylletty vaan numerot kirjattiin 22-25.

Toinen erä lähti tasaisemmin liikkeelle, mutta sitten Salon syötöt tekivät tuhojaan ja kotijoukkue joutui nöyrtymään pistein 12-25.

Kolmannessa erässä pelattiin ottelun parasta lentopalloa. Pisteistä taisteltiin aivan tosissaan. Tasatahtiin mentiin tilanteeseen 20-20 saakka. Kotijoukkue kävi johdossakin jo 22-20 mutta jälleen Salon syöttökone puri. Erä Viestille 22-25.

Parhaina palkittiin Salon Viestistä hakkuri Saana Lindgren ja Helsinki Volleystä passari Annika Waris.

Helsinki Volleyn voitontahtoa lähdetään virittelemään nyt sunnuntaita kohti, kun joukkue pelaa runkosarjan kolmannen ottelunsa OrPoa vastaan Orivedellä.

Kotiluolaan Kisikselle palataan kuitenkin jo heti torstaina 20.10. kun koittaa kauden ensimmäisen paikallisväännön aika - peli Helsinki Volley 2:ta vastaan alkaa klo 18:30. Sanomattakin selvää, että silloin kannattaa saapua paikalle!