HELSINKI VOLLEYN PASSARIOSASTO ESITTÄYTYY

17.9.2021Tervetuloa Helsinkiin, Irina!

Helsinki Volley liittää joukkueeseensa 27-vuotiaan passarin, Irina Melnichukin.

Venäläinen Melnichuk on pelannut aikaisemmilla kausillaan Leningradkan ja Voronezhin joukkueissa Venäjän superliigaa yhteensä kuusi vuotta.

Sauermann näkee, että Irinan kokemus on joukkueelle suuri etu.

”Irina on kokenut passari. Hänen tekniset taitonsa ja korkea peliälynsä vievät joukkueemme uudelle tasolle. Olen erittäin iloinen, että Irina nauttii nuoren joukkueen kanssa työskentelystä ja on valmis auttamaan joukkuetovereitaan olemaan päivä päivältä parempia pelaajia.”

Irina jo odottaa alkavaa kautta:

”On mukavaa olla joukkueessa, jossa joukkuehenki on kohdillaan. Pelaajat ovat valmiita auttamaan toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa. Olen iloinen valmennustiimin taidoista ja heidän lajitietämyksestään.”

 

Elina Lind täydentää HEL Volleyn passariparin.

21-vuotias Lind on tuttu kasvo Helsingin seudun lentopallossa. PuMa-Volleyn kasvatti ja saman seuran ykkösjoukkueen vakiokasvo siirtyy nyt ensikertaa Helsinki Volleyn riveihin ja Mestaruusliigaan.

Elina on kauden alkamisesta täpinöissään.

”Odotan innolla tulevaa kautta! Uusi joukkue ja liigatasolla pelaaminen tuovat jännitystä kauden alkuun.”

Valmentaja Sauermann oli tyytyväinen Elinan näyttöihin harjoituksissa ja tiistain harjoitusottelussa.

”Sanonta ”hyvää kannattaa odottaa” kuvastaa toisen passarin etsintäämme tällä kaudella melko hyvin. Olen iloinen, että Elina päätti tehdä sopimuksen kanssamme. Hän on pelaaja, joka lähtee tulevaan kauteen oikealla mindsetillä.”

Kuten jo aiemmin tiedotimme, katsomo on auki ja valmiina katsojia varten. Myös Elina toivoo kaudelle tunnelmaa katsomon puolelle.

”Meillä on hyvä meininki päällä, joten eikun vaan Kisiksen katsomoon kannustamaan meidän joukkuetta!”

Tervetuloa, Elina!