HELSINKI VOLLEY ON NAISTEN 1-SARJAN MESTARI!

19.4.2021

HELSINKI VOLLEY N1-MESTARI 2021

Mikä finaaliviikonloppu - Mestaruus ratkesi vasta kultaisessa erässä

Kuortane ensimmäisen finaalikohtaamisen voittoon

Kuortane voitti kotonaan LP-Areenalla ensimmäisen finaalisarjan kohtaamisen suorin erin 3-0. Ennakkoluulottomasti ja järjestelmällisesti pelannut nuori valmennuskeskusjoukkue riisui Helsingin aseistaan.

Lauantaina 17.4. ei kuitenkaan 1-sarjan voittajaa ratkaistu, vaan voittajat saadaan selville vasta finaalisarjan toisen osaottelun jälkeen. Helsinki Volley lähtee määrätietoisesti tasoittamaan sarjaa sunnuntaina 18.4. finaalisarjan toisessa pelissä. Kotihallissa on tavoitteena ratkaista kausi kultaisessa erässä!

Helsinki Volley N1-sarjan mestariksi

Sunnuntain 18.4. ratkaisevassa finaalissa Helsinki Volley ensiksi tasoitti ottelusarjan ottamalla Kuortaneesta 3-1 voiton ja ratkaisi mestaruuden kultaisessa erässä kahden pisteen marginaalilla 25-23. Finaaliottelu oli erittäin kovatasoinen ja voitto otettiin yhtenä joukkueena.