Helsinki Volley toistamiseen kärkikamppailun voittoon!

14.3.2021

Helsinki Volley voitti Raision Urheilijat lauantain 13.3. aikaisessa kotiottelussa 3-1 eräpistein 25-19, 24-26, 25-21 ja 25-20.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja RaisU meni johtoon erän puolessa välissä pisteissä 15-17. Mona Kokon johdolla Helsinki kuitenkin paineli raisulaisten ohi ja vei erän nimiinsä 25-19.

Toisessa erässä Helsinki Volleylla oli omat paikkansa viedä ottelu 2-0 johtoon ennen pitkää erätaukoa. Tilanne oli kotijoukkueelle 24-21, mutta RaisU sinnikkäästi taisteli erän itselleen hyvän syöttövuoron siivittämänä. Tauolle tilanteessa 1-1.

Kolmas erä alkoi sekin melko tasaisesti, mutta RaisU onnistui ottamaan erän ohjat tilanteessa 8-11. Helsinki Volleylle aikalisä, mutta RaisU menee menojaan ja tilanne pian 12-19. Siitä alkaa kuitenkin Helsinki Volleyn hurja nousu; palloja puolustetaan viimeisen päälle torjunta-puolustuksen toimiessa mainiosti. RaisU käyttää molemmat aikalisänsä ja Helsingin pisteputki päättyy tilanteeseen 19-20. Mahtavan taistelun ansiosta myös loppuerä on Helsinki Volleyn heiniä numeroin 25-21.

Neljäs erä alkaa sekin tasaisesti, mutta Helsinki Volley ottaa eroa raisiolaisiin tilanteessa 14-10. Loppuerässä Helsinki Volley ei päästä Raision Urheilijoita enää ohitse, vaikka vastustaja pääseekin välillä lähelle. Neljäs erä kotiin 25-20 ja ottelu 3-1!