Maaliskuu alkoi voitoilla!

9.3.2021


Luovutusvoitto lauantain ottelusta

Lauantaina 6.3. oli määrä pelata Helsinki Volley - LP TUTO ottelu Kisahallilla, mutta LP TUTO luovutti ottelun. Tutolla on koronasta johtuvia ongelmia ja siten päätyivät luovuttamaan ottelun. Joukkue näki parhaaksi mennä terveys edellä kyseisessä tilanteessa. Koronatilanteen takia voi yksittäisiä otteluita perua ilman sanktioita. Tämä tarkoittaa sitä, että toinen osapuoli (tässä tapauksessa Helsinki Volley) saa 3 pistettä, jotka olisivat ottelussa olleet jaossa.

Koko Helsinki Volleyn joukkue toivottaa isot tsempit Turkuun LP Tuto Naiset!

 

Selkeä voitto LP Viesti Akatemiasta

Helsinki Volley säilytti kotitaian sunnuntaina 7.3. ottamalla 3-0 voiton LP Viesti Akatemiasta eränumeroin 25-15, 25-8 & 25-9. Akatemia saapui Kisahalliin hieman muuttuneella kokoonpanolla yhdeksän pelaajan voimin. Salolainen joukkue taisteli hyvin ensimmäisen erän puoleen väliin saakka, mutta Helsinki Volley osoitti kovuutensa ja vei seuraavat kaksi erää selkein numeroin.

Helsinki Volleyn puolelta pelin suurimpiin onnistujiin kuului Milja, joka syötti hurjan määrän pisteitä ja oli myös tehokas hyökkäyspelissään. Tämän lisäksi ottelun kohokohtia olivat Sannin jäätävä satanen liki kolmeen metriin ja Nooran sulava polviliukupelastus vastapallosta. Viestin parhaana palkittiin huimaa liberopeliä esittänyt Johanna Passi!

(Täten Enäjärven herruus on tasapisteissä 1-1. Voittaja jää siten arvoitukseksi. Elleivät joukkueet satu play off peleissä kohdata...)
_________________

Kolme runkosarjapeliä on enää jäljellä ja tällä viikolla on taas kerran luvassa kärkikamppailu Helsinki Volleyn ja Raision Urheilijoiden välillä. Helsinki Volley on pelannut kaksi peliä RaisUa enemmän ja tällä hetkellä neljällä pisteellä sarjan johdossa.

Runkosarjaottelut:
13.3. Helsinki Volley - RaisU kello 12 (koti)
20.3. Helsinki Volley - Isku kello 15 (koti)
28.3. Kiisto - Helsinki Volley kello 15 (vieras)

Kuvat Thousandlake Films