Paikallisderbyn jatko-osa - Helsinki Volleyn voittoputkelle jatkoa helmikuussa

9.3.2021

3-0 kotivoitto PuMasta!

Pienen alkuhapuilun jälkeen Helsinki Volleyn peli käynnistyi torstai-illan 18.2. paikalliskamppailussa ja Helsinki voitti ottelun eräpistein 25-18, 25-20 ja 25-17. Helsinki Volley puolusti tarmokkaasti PuMan hyökkäykset ja pisteiden päättäjiä löytyi koko kentällinen.

Parhaana Helsingiltä palkittu Veera pelasi hienon pelin (11/+6) ja toinen yleispelaaja Milja säesti pistein 15/+7. Libero Essin vastaanotto oli jälleen rautainen 75% tarkkuudella. Joukkue palkitsi ottelun pirullisimmaksi pelaajaksi hakkuri Nooran, joka päätti palloja tehokkaasti ja puolusti kovia patereja!

Perjantaina 19.2. oli ansaittu lepopäivä, mutta lauantaina jatkuvat treenit Kisiksellä. Sunnuntaina 21.2. Helsinki Volley suuntasi katseensa Jyväskylään JyLe N1 vieraaksi.

Runkosarja on kääntymässä kohti loppusuoraa (7 ottelua jäljellä) ja pisteistä käydään varmasti tiukkaa kamppailua!

Kuvat: Thousandlake Films

Vierasvoitto Jyväskylästä!

Helsinki Volley voitti JyväsLentiksen sunnuntaisessa 21.2. ottelussa numeroin 1-3 (25-20, 17-25, 9-25 & 21-25).

1. Erä: Otteluun kuusikolla Vappu, Sanni, Veera, Milja, Mona, Tiia ja Essi. Ensimmäisessä erässä Helsinki Volleyn pelaaminen oli hyvin virheherkkää ja Iskan sanoin "jalat bussissa". JyLe tuli puolestaan agressiivisella syötöllä sekä monipuolisella hyökkäämisellä peliin ja vei aloituserän ansaitusti nimiinsä 25-20.

2. Erä: Jasmine tulee Veeran tilalle toiseen erään yp:ksi ja muuten sama seitsikko jatkaa. Toinen erä lähti Helsingin puolelta paremmin käyntiin Jassun johdolla ja JyLe joutui turvautumaan aikalisään tilanteessa 5-10. Helsinki pitää koko erän turvallisen etumatkan ja etenkin hakkuri Sannin käsi käy kuumana. Erä Helsingille 17-25.

3. Erä: Sama seitsikko jatkaa kuin toisessa erässä. Miljan ilmiömäisellä syöttövuorolla tilanne nopeasti 0-10! Helsinki Volley ei päästä JyLeä erään mukaan missään vaiheessa ja Milja niittaa erän viimeisenkin pisteen numeroin 9-25.

4. Erä: Sama seitsikko jatkaa ja erä käynnistyy hyvin tasaisena. Vasta tilanteen 12-13 jälkeen Helsinki Volley onnistuu ottamaan etumatkaa JyLeen. Tilanteessa 16-19 Iska ottaa aikalisän rauhtoittaakseen peliä. Erän lopulla Sanni, Mona ja Jassu takovat pisteitä ja erä päättyy Jasminen näyttävään nelospaikan torjuntaan.

Parhaana Helsingiltä palkittiin kovaa hyökkäys- ja syöttöpeliä esittänyt Milja - Hyvä Miltsi!

Seuraavaksi onkin luvassa sarjakärjen eli Raision Urheilijoiden kohtaaminen vieraskentälle. Sarjan piikkipaikkaa koko kauden pitänyt RaisU on pelannut 17 peliä, hävinnyt yhden pelin ja pistemenetyksiä on joukkueella pelkästään neljä. Helsinki Volley on myöskin hävinnyt vain kerran 18 pelin aikana, mutta pistemenetyksiä on reilummin yhdeksän pisteen verran. Mielenkiinnolla siis kohti kovaa vastusta!

Kuvan Miltsin hypäripommista otti: Thousandlake Films