Kolme vieraspeliä - kolme voittoa

12.2.2021

Helsinki Volley 2-3 vierasvoittoon Joen Jujusta!

Helsinki Volley voitti lauantaina 30.1. tiukan taiston joensuulaista Jujua vastaan eränumeroin 25-18, 26-28, 23-25, 25-20 ja 12-15. Kuten kuvista näkyy, pelistä ei tunnetta puuttunut. Parhaita ei lauantaina palkittu, mutta hyökkäyspuolella etenkin Jasmine ja Monni tekivät tuhojaan, Essi puolusti Jujun viistolyönnit ja Anna-Sofia tarjoili passit paikasta kuin paikasta.

Kuvat Joensuun pelistä: MarPe Photography

Helsinki Volley paikalliskamppailun 0-3 voittoon!

Helsinki Volley voitti varmalla ja iloisella pelillä torstai-illan 4.2. ottelun PuMaa vastaan Viikissä numeroin 15-25, 19-25 ja 21-25.

1. Erä: Peliin lähti kuusikko Anna-Sofia, Veera, Milja, Elina, Mona, Mäme ja Essi. Milja tehtaili alkuun runsaasti pisteitä ja kohta tilanne oli 2-6. Helsinki Volley hallitsi erää alusta asti, kun taas vastustaja sortui useisiin omiin virheisiin. Anna-Sofia viimeisteli erän 15-25 ässällä.

2. Erä: Sama kuusikko jatkoi ja tällä kertaa alku oli tasaisempi 9-9. Tilanteessa 11-9 Iska ottaa aikalisän ja rauhoittaa tilannetta. Helsinki Volley tulee rinnalle ja ohi tilanteessa 14-17. Erä Helsingille 19-25.

3. Erä: Kolmanteen erään kuusikko muutetaan > passariksi Vappu, Elina yleispelaajaksi Miljan kanssa ja Noora hakkuriksi. Helsinki Volley menee nopeasti 1-6 johtoon ja PuMalle aikalisä. Tilanteessa 5-12 vastustajalta Anni Henell syöttöviivalle ja pian tilanne 13-13. Erän keskivaiheilla käydään tasaista kamppailua ja PuMa menee johtoon tilanteessa 19-17, jolloin Helsinki Volley aikalisälle. Tämän jälkeen Mona, Noora ja Ellu iskevät pisteet ja Helsinki Volley takaisin johtoon 19-20. Erä ja ottelu Helsinki Volleylle 21-25.

Parhaana palkittiin etenkin hienon syöttöpelin pelannut Monni!
Helsinki Volleyn pelit jatkuvat lauantaina 6.2. Huittisissa, kun Helsinki Volley matkaa kello 17:00 alkavaan peliin LP-Vampulan vieraaksi. LP-Vampulalla on allaan kova voitto LP Viesti Akatemiasta ja Helsinki Volley on puolestaan kuuden pelin voittoputkessa - jännittävä ottelu varmasti luvassa!

Kuvat Joensuusta: Väinö Leppänen

2-3 voitto LP-Vampulasta!

Lauantain 6.2. vauhdikkaasta ja jännittävästä vierasottelusta LP-Vampulaa vastaan saatiin nauttia viiden erän edestä.

Peliin lähdettiin seitsikolla Essi, Vappu, Veera, Elina, Ida, Mona ja Noora. Helsinki Volley pääsi heti ottelun alussa kiinni hyvään omaan tahtiin ja erä päättyi numeroin 19-25. Toisessa erässä Vampula kovensi otettaan ja tasoitti tilanteen isoissa pisteissä 1-1. Kolmannessa erässä Helsinki sai pidettyä omat virheemme kurissa ja tilanne 1-2.

Neljäs ja viides erä painittiin kilpakumppanin kanssa aivan rinta rinnan. Viides erä sai Helsinki Volleyn kannalta pelottavan alun, kun vastustaja rykäisi itsensä heti alkuun 5-0 johtoon. Ellun hyvällä syöttövuorolla, Veeran ja Mämen kylmäpäisillä ratkaisuilla niin hyökkäys- kuin torjuntapäässä sai joukkue kurottua piste-eroa kiinni ja taistelimme voittoon numeroin 14-16

Päivän parhaana pelaajana palkittiin takakentällä ahkeroinut Essi (VO 79%!!!), jonka taistelutahto ja eläimellisen ketterät puolustukset aiheuttivat päänvaivaa vastustajan hyökkääjille. Päivän pirulaisena palkittiin kentän pistekuningatar Ellu (25/+17), jonka itsevarmat otteet pelastivat meidät monessa paikassa.

Kiitos emännille hyvästä pelistä ja kovasta vastuksesta!

Pääsemme viettämään vapaata viikonloppua, pelien pariin palaillaan taas torstaina 18.2. paikallisderbyn jatko-osan merkeissä, kun Puma saapuu vieraaksemme Töölöön.