2-3 vierasvoitto Kuortaneelta!

26.1.2021

Helsinki Volley voitti Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen numeroin 13-25, 18-25, 25-18, 26-24 ja 11-15. Helsinki voitti ensimmäiset kaksi erää melko selkein numeroin, vaikka Kuortane menikin toisen erän alussa johtoon numeroin 6-0. Kolmas erä oli tasaista erän puoleen väliin saakka kunnes Kuortane onnistui saamaan kaulaa Helsinkiin hyvän syöttövuoron ansiosta.

Neljäs erä oli myös tasaista vääntöä ja kolmannen erän tapaan näytti menevän Kuortaneelle tilanteessa 24-20. Helsinki Volley kiri vielä rinnalle tilanteeseen 24-24, mutta Kuortane onnistui katkaisemaan erän keskihyökkäyksellään. Viidenteen erään Helsinki Volley lähti kovalla latauksella ja nopeasti numerot olivatkin 4-10. Kuortane kiri tilanteeseen 9-10, jolloin Helsinki Volley ottaa aikalisän. Loppuerä oli tiukkaa kamppailua pisteistä, mutta Veera onnistui päättämään pelin hienosti etukentän ässällä numeroin 11-15! Parhaana Helsinki Volleylta palkittiin hienosti peliä pyörittänyt passari Anna-Sofia!

Ensi lauantaina (30.1.) Helsinki Volley suuntaa Joensuuhun Jujun vieraaksi kello 17:30 alkavaan otteluun.

Kuvat: Thousandlake Films