5 pisteen viikonloppu!

22.1.2021 klo 22:10

Helsinki Volley oli voitokas viime viikonloppuna, kun oululainen Kisko sekä vaasalainen Kiisto molemmat kaatuivat Kisahallilla.

Helsinki Volley voitti Kiskon lauantaisessa (16.1.) viisi eräisessä ottelussa numeroin 25-16, 25-27, 25-20, 17-25 ja 15-11. Toisessa erässä Helsinki Volleylla oli omat paikkansa mennä ottelussa 2-0 johtoon, mutta Kisko taisteli sitkeästi erän itselleen. Helsinki Volleyn peli ailahteli, mutta viidenteen erään löytyi oikea tahtotila ja näin kaksi pistettä pysyi Helsingissä. Parhaana Helsingiltä palkittiin Tiia.

Lauantain 3-2 voiton jatkeeksi, Helsinki voitti sunnuntaina 17.1. sarjanousija Kiiston. Ottelu oli erittäin tasaväkinen, mutta päättyi kuitenkin Helsingin selkeään 3-1 voittoon (26-28, 25-11, 25-20 ja 25-21). Parhaana palkittiin Sanni, joka paukutti 20 pistettä hakkurintontilta viikon kolmannessa pelissä!

Toivottavasti myös livestriimi toimi hyvin viikonlopun otteluissa - risuja ja ruusuja saa antaa!

Seuraavaksi Helsinki Volleylla on luvassa peräti kuuden ottelun vieraspeliputki. Alla kevään otteluohjelma: