0-3 vierasvoitto Rantaperkiön Iskusta!

2.12.2020

Helsinki Volley voitti tuplaviikonlopun ensimmäisessä osassa la 21.11. Kaukajärvella RaIskun numeroin 14-25, 21-25 ja 22-25. Kahden viikonlopun tauko peleistä ei näkynyt Helsingin otteissa, kun ensimmäinen erä alkoi heti hyvällä sykkeellä. 1. erään Helsinki Volley lähti seitsikolla: Vappu, Elina, Jasmine, Essi, Mona, Sanni ja Ida. Jo erän alussa (3-7) Helsinki onnistui ottamaan kaulaa vastustajaan, joka pysyi aina loppuun asti. Vastaanotto toimi hyvin ja Vappu tarjoili hyökkäyspaikkoja pelaajille laajalla rintamalla.

Toinen erä alkoi hieman hankalasti: RaIskun pisti nopeasti taululle lukemat 4-0, etenkin kovan syöttöpelinsä ansiosta. Tilanteessa 8-4 aikalisä Helsingille, jonka jälkeen tilanne alkaa hiljalleen kääntyä. Tilanteessa 11-11 Helsinki tasoittaa ja menee ohi 13-14. Päästyään RaIskun ohi, Helsinki Volley pitää johdon aina erän loppuun asti (21-25).

Kolmas erä alkaa kotijoukkueen hienoisessa johdossa - Helsinki ohi tilanteessa 7-8 Mämen kahdella perättäisellä ässällä! HelVo johtaa jo 10-15, mutta Rantaperkiön Isku alkaa kirimään eroa. Tilanteessa 17-16 Helsinki Volleyn aikalisä. Helsinki tulee tasoihin 17-17 ja tehdään tuplavaihto: Vappu vaihtuu Veeraan ja Sanni vaihtuu Anna-Sofiaan.

Tuplavaihto sytyttää joukkuetta taistelemaan otteluvoitosta ja Anna-Sofia tarjoilee hyökkäyspaikkoja vuorotellen Veeralle, Monnille ja Miljalle. Loppuun mahtuu vielä tarkkaavaisten huomioima keltainen korttikin, mutta aikalisän jälkeen RaIskun syöttö kuitenkin ajelehtii pitkäksi ja Helsinki Volley nappaa 0-3 voiton. Helsingin parhaana palkittiin Elina.

Sunnuntaina 22.11. on luvassa tuplaviikonlopun toinen osa kotikentällä! Helsinki Volley vs. Juju Joensuu.

* Muista koronaohjeistukset: pidä turvaväli muihin ihmisiin, huolehdi käsihygieniasta ja käytä kasvomaskia. Lisää tietoa Lentopalloliiton nettisivuilta:

Huom! Ma 23.11. lähtien Helsingin alueen urheilua koskevat uudet koronaohjeistukset, niistä tiedotusta myöhemmin.