3-2 voitto LP-Vampulasta!

3.11.2020

Helsinki Volley koki eilisessä ottelussa ensimmäisen erä- sekä pistemenetykset, mutta jatkaa vahvassa kuuden ottelun voittoputkessa. Helsinki Volley voitti tiukan väännön eräpistein 22-25, 25-17, 25-23, 20-25 ja 15-10.

LP-Vampula esitti ajoittain todella hienoa torjunta-puolustuspeliä ja aiheutti vaikeuksia siten Helsinki Volleyn hyökkäyspelille. Helsinki Volleylta parhaana palkittiin hienon pelin pelannut keskitorjuja Mona Kokko.

Nyt Helsinki Volleylla on edessä parin viikon tauko peleistä ja seuraavan kerran joukkueen voi nähdä Kisahallilla 22.11, kun vastaan asettuu Joensuun Juju!

Suurkiitos vielä pelin isännöitsijällemme REMAX Loisteelle ja kaikille katsojille, jotka kannustivat ja auttoivat tukemaan Syöpäsäätiön arvokasta työtä.

Kuva 1: Thousandlake Films
Kuvassa 2: REMAX Loisteen huippuporukka!
Kuvassa 3: Ihanat pallotyttömme ja -poikamme Miina ja Toivo, jotka kiirehtivät otteluun apureiksi suoraan ESLA:n aluesarjan E-junioreiden turnauksesta, voittaen kaikki kolme otteluaan 2-0! Joukkueessa mukana myös Sofia sekä Aatos.