Voitto LP TuTosta numeroin 0-3 (21-25, 11-25 ja 22-25)

28.10.2020

Helsinki Volley voitti kauden toisessa vieraspelissään LP TuTon suoraan kolmessa erässä. Otteluun lähdettiin kuusikolla Anna-Sofia, Mona, Tiia, Sanni, Essi, Veera sekä Milja. Ensimmäinen erä lähti heti mainiosti käyntiin ja pian taululla olivatkin lukemat 2-11. Tilanteessa 12-20 TuTo aloitti kirimisen ja pääsi sillä aina 18-21 tilanteeseen saakka. Helsinki Volley onnistui katkaisemaan TuTon kirivaiheen ja voitti ensimmäisen erän lukemin 21-25.

Toisessa erässä sama kuusikko jatkoi ja onnistujia löytyikin laajalla rintamalla. Esimerkiksi Miljalla oli pitkä syöttöputki, kun hypärit lähtivät hienolla kierteellä Miltsin kädestä. Erä Helsinki Volleylle 11-25 ja pitkälle erätauolle. Kolmannessa erässä Monni vaihtui Mämeen, joka onnistui hienosti etenkin syöttöruudussa. Kolmas erä oli edeltäviä eriä tasaisempi ja vasta tilanteessa 16-20 Helsinki Volley onnistui saamaan isompaa kaulaa TuToon. Tiia viimeisteli erän ja pelin viimeisen pisteen numeroin 22-25. Parhaana palkittiin Milja, joka pelasi tasaisen ottelun ja teki tuhoja etenkin syöttöruudussa!

Lauantaina 31.10. jatketaan kotihallissa! Vastustajaksi saapuu LP-Vampulan joukkue ja ottelu alkaa kello 16:00. Nyt kannattaa tulla kannustamaan, sillä ottelussa järjestetään myös Roosa Nauha -keräys, joka on Syöpäsäätiön vuosittainen keräys!