Pelaajauutisia!

17.9.2020

Jasmine Tahvanainen
Jasmine Tahvanainen

Moni on varmasti menettänyt yöunensa pähkäillessään, että kuka on Helsinki Volleyn uusin mysteeripelaaja. Ei hätää - päästämme teidät jännityksestä.

Jasmine Tahvanainen (183cm, 26v) liittyy Helsinki Volleyn riveihin. Yp/hakkurin roolissa pelaava Jasmine on varmasti monelle tuttu pelaaja mestaruusliigasta, jossa hän edusti kasvattajaseuraansa LP Kangasalaa usean vuoden ajan. Jasmine on ehtinyt kartuttaa myös kansainvälistä uraa pelaamalla Ranskan Mouginsissa (M.o. Mougins Volleyball) sekä Belgian Antwerpenissä (Antwerpen Ladies).

Aina iloisen Jassun mietteet tulevasta kaudesta: ”Viimeksi pelannut Suomessa 15-16 kaudella, joten mielenkiintosta palata kentälle täällä. Joukkue vaikuttaa olevan täynnä hyviä tyyppejä oikealla asenteella, niin viihdyttävä kausi on varmasti luvassa. Toivottavasti se hyvä pössis välittyy myös katsomoon tulevalla kaudella.”

Jassun taitavia lyöntejä ja kovia torjuntoja voit nähdä Kisahallilla jo ensi viikolla, kun Helsinki Volley avaa kautensa kotikentällä Pihtiputaan Plokia vastaan. Suuntaathan siis Kisikselle lauantaina 26.9. klo 16!