Pelaajauutisia!

13.9.2020

Sanni Vallin, Elina Pirttimäki, Milja Raitis ja Veera Hietala
Sanni Vallin, Elina Pirttimäki, Milja Raitis ja Veera Hietala

Tässä ovat kauan odotetut Helsinki Volleyn kauden 2020-2021 laiturit!

Ilouutisena voidaan kertoa, että Helsinki Volleyn pitkäaikainen yleispelaaja Elina Pirttimäki (180cm) jatkaa joukkueessa. Tässä juuri 24-vuotta täyttäneen Elinan kommentit:

"7. kausi alkamaisillaan Helsinki Volleyn riveissä eli ei mitään uutta - pituuskin pysynyt suunnilleen samana! Mahtava joukkue on jälleen saatu kasattua ja uusia kasvoja löytyy joka pelipaikalle, eli todellakin kannattaa tulla seuraamaan minkälaisia kuvoita Kisiksellä on treenattu valmistavan kauden aikana. Yhtä innoissani olen edelleen (toivottavasti) alkavasta kaudesta kuin ensimmäisenä kautena, mutta vähemmän jännitystä ilmassa kuin silloin."

Seuraavana esittelyyn pääsee tuttu kasvo Sanni Vallin, joka aloittaa Helsinki Volleyssa nyt kolmannen kautensa. Sanni on aikaisemmin edustanut mm. Järvenpään Blues Volleyssa, Hämeenlinnna TT-Volleyssa sekä tärkeimpänä Hausjärven Hurrikaaneissa (HaHu!). Tässä Sannin kommentit:

"Ootan tosi innolla uutta kautta - varsinkin kun edellinen loppui kesken juuri, kun oltiin pääsemässä vauhtiin. Meillä on vahva joukkue ja uskon että pääsen kehittymään uuden valmentajan ja kannustavan joukkueen keskellä entistä enemmän!"

Mutta NYT! Esittelyyn pääsevät HEL Volleyn uudet kasvot..

Veera Hietala on 178 cm pitkä ja 27-vuotias yleispelaaja. Veera on MesTon kasvatti ja pelannut Suomessa kauden liigaa LP Kangasalla. Sen jälkeen Veera muutti Yhdysvaltoihin pelaamaan yliopistosarjaa ja on edustanut Embry Riddle Universitya sekä Keiser Universitya. Viime kauden Veera pelasi PuMassa ykkössarjaa. Veeran kommentit kaudesta:

"Odotan innolla kauden alkua. Treeneissä on ollut hyvä meno ja Kisahallikin on tullut jo tutuksi. Meillä on mahtava yhdessä tekemisen meininki ja asenne kohdillaan."

Toinen uusi yleispelaajamme on Liedon Parman ja Tuto Lentiksen kasvatti Milja Raitis. Milja on 20-vuotias ja 170 cm pitkä pomppukone, joka on pelannut myös Japanissa kauden lentopalloa. Miljan kommentit kaudesta:

"Odotan ensi kautta innolla, on ollut kivaa ja hyvää tekemistä treeneissä. Joukkue vaikuttaa superhyvältä ja on ottanut mut tosi hyvin mukaan. Tässä on jo ollut tosi paljon muutoksia ja lisää varmasti tulossa, mutta muutokset tuo uusia mahiksia niille jotka on valmiita ottamaan ne vastaan."

____

Helsinki Volley 2020-2021:
Kirsi Aaltola
Essi Nirhamo
Ida Mämmi
Mona Kokko
Tiia Heikkinen
Vappu Ritala
Anna-Sofia Heimonen
Elina Pirttimäki
Sanni Vallin
Milja Raitis
Veera Hietala