Helsinki Volley mukana Töölöntorin taiteiden yössä torstaina 20.8.!

19.8.2020

Helsinki Volleyn joukkue osallistuu Töölöntorin taiteiden yö -tapahtumaan huomenna. Tapahtumaa on torilla kello 12-19 välillä Helsinki Volleyn päästessä lavalla kello 17:45 joukkueenjohtaja Jaana Ylitalon sekä päävalmentaja Ismo Tuomisen johdolla.

"Naarasleijonat NALE ry on helsinkiläinen vuonna 1975 perustettu lentopalloiluun erikoistunut urheiluseura, jonka edustusjoukkue Helsinki Volley on. Seuran joukkueet harjoittelevat ja pelaavat kotiottelunsa keskustan alueella, pääasiassa perinteisessä Töölön Kisahallissa.", kerrotaan Töölöntorin taiteiden yö lehtisessä.

Helsinki Volleyn osuudessa on luvassa mm. joukkueen esittelyä, keskustelua lentopallon nousun taustoista Suomessa sekä mietteitä tulevasta kaudesta, joukkueesta ja sen tavoitteista.

Mukana tapahtumassa on Helsinki Volleyn lisäksi esimerkiksi Apulaispormestari Nazima Razmyar, koripallovalmentaja Hanno Möttölä teemalla 'Koripallo buumi jatkuu, uusi sukupolvi nousee Susijengiin. Mitä koripallossa tapahtuu?' sekä Olympiastadionin sankaritar ja sankari Heike Drechler-Bryggare (mm.pituuden MM-kulta -83 sekä EM-kulta -94) sekä Arto Bryggare (mm.pika-aitojen MM-hopea -83).

Ps. Paikallisilla on myös mahdollisuus nähdä joukkue laajemmin, nyt kun vasta keskipelaajaosasto on virallisesti julkaistu!