Helsinki Volleylle kova keskaritrio

17.8.2020

Tiia Heikkinen, Ida Mämmi ja Mona Kokko
Tiia Heikkinen, Ida Mämmi ja Mona Kokko

Kesäajan hiljaiselo voidaan vihdoin lopettaa ja julkaista kauden 2020-2021 keskitorjujat! Viime kaudelta tutut Ida Mämmi (22v, 180cm) ja Mona Kokko (21v, 183cm) jatkavat Helsinki Volleyn riveissä. Uutena kasvona joukkueeseen liittyy Tiia Heikkinen (18v, 180cm).

Heikkinen pelasi juniorivuotensa Mikkelin passareissa, jonka jälkeen hän siirtyi Kuortaneen valmennuskeskukseen vuodeksi. Kova kätinen Tiia on ollut loukkaantumisten takia sivussa peleistä kaksi viime kautta, mutta syyskuussa on luvassa paluu pelikentille. Tiia kommentoi sopimustaan seuraavanlaisesti: "Fiilikset olla takaisin lentopallon parissa ovat todella hyvät ja intoa riittää. Mahtavaa päästä osaksi tätä joukkuetta ja odotan kautta innolla!"

Mona Kokko ja Ida Mämmi ovat tutumpia kasvoja Kisiksen lehtereillä kannustaville. Mona mainitsee, että paluu parketille on tuntunut kivalta, varsinkin kun edellinen kausi jäi pahasti kesken."Näen suurta potentiaalia tämän kauden joukkueessa ja odotan innolla pelien alkua", Mona jatkaa tulevasta kaudesta.

Kolmannen kautensa Helsinki Volleyn väreissä aloittava Ida kommentoi tulevaa: "Edellisen kauden keskenjäämisen jälkeen odotan tulevaa kautta vielä normaaliakin innokkaampana! Pääsemme joukkueena aikalailla jatkamaan siitä, mihin viime kaudella jäimme. Pieniä muutoksia joukkueeseen on tulossa, mutta sama motivoitunut ja kehityksenjanoinen ilmapiiri on säilynyt. Uskon, että uuden valmentajamme johdolla kykenemme tänäkin kautena taistelemaan kärkikahinoissa."

Seuraavan pelipaikan julkistus tulossa, pysykäähän kuulolla!