Taisteluvoitto Kiskosta!

5.10.2019


Tuplaviikonlopun 1. peli: Kisko kaatui eräluvuin 3-1.

Eräpisteet olivat ottelussa 25-19, 25-23, 16-25 ja 25-23. Peli oli alusta loppuun melkoine trilleri ja pallo pomppi suuntaan jos toiseenkin. Pitkälle erätauolla mentiin Helsingin johtaessa erin 2-0. Kisko kuitenkin nousi taistelemaan pelin voitosta ja otti 3. erän itselleen kovien syöttöjen saattelemana.

Neljättä erää mentiin 20 pisteen paikkeille Kiskon parin pisteen johdossa. Päävalmentaja Dirk herättelin joukketta sanoen, että nyt taistellaan ja lopetetaan peli tähän erään. Roosa otti johtajan paikan lopussa ja teki ratkaisevat pisteet Helsinki Volleylle ja siten kaikki 3 pistettä jäivät Kisikselle.

3 pisteen lisäksi pelissä oli paljon muutakin hienoa: Lina Ellillä ja Minna Kauria-Kojo tekivät 1-sarjadebyyttinsä kentällä! Vaikka pelurit olivat jo aiemmin kokoonpanossa mukana, niin tällä kertaa Lina ja Minna pääsivät pelin makuun. Minna otti esimerkiksi 4. erän lopussa ratkaisevantappotorjunnan. Myös Kirsi Aaltola tuli ensimmäistä kertaa kaudella kentän puolelle ja napsi syöttöjä kuin puolustuksiakin hienosti kuppiin!