Helsinki Volleyn avasi kauden 2019-2020 vierasvoitolla!

16.9.2019

Helsinki Volley pelasi eilen Raisiossa kaudenavausottelunsa ja nappasi Raision Urheilijoilta täydet 3 pistettä. Ottelu päättyi numeroin 1-3 (25-19, 23-25, 23-25, 8-25). Ensimmäinen erä oli Helsingin puolelta kankeaa ja RaisU oli nopeasti 7-1 johdossa. Helsinki ehti kiriä jännittyneestä pelaamisesta huolimatta 21-19 tilateeseen, mutta RaisU oli vahvempi lopussa ja vei erän nimiinsä.

Toinen erä alkoi Helsingin puolelta paremmin ja molemmat joukkueet johtivat vuorotellen. Mona lopetti erän näyttävällä torjunnalla ja erä päättyi taistelun jälkeen Helsingille 23-25. Kolmannessa erässä Helsinki oli niskan päällä aina tilanteeseen 11-18 asti, mutta RaisU aloitti nousun piste pisteeltä. Lopulta raisiolaiset olivat jo 2 pisteen päässä, mutta Helsinki Volley onnistui viimeistelemään erän itselleen 23-25.

Neljäs ja viimeinen erä oli täysin Helsinki Volleyn näytöstä. Jokainen osa-alue toimi ja etenkin Roosa pääsi näyttämään syöttötaitojaan (erän lopussa 4 ässää putkeen!). Yleispelaaja-akseli Sonja ja Roosa onnistuivat hyökkäyksessä erinomaisesti tehtaillen yhteensä 40 pistettä. Myös Monni (13 pt) otti hienoja torjuntoja ja jujutteli pisteitä raisulaisten kenttään.

Seuraavaksi pelien osalta on luvassa kotiavaus! Sunnuntaisessa ottelussa Helsinki Volley saa vastustajakseen Rantaperkiön Iskun Tampereelta. Ottelu alkaa kello 18 Kisiksen B-puolella - tervetuloa seuraamaan!