Uusi jatkosopimus julki!

14.8.2019 klo 12:00


Keskitorjuja Iita Kejonen aloittaa 3. kautensa Helsinki Volleyn paidassa!

Keskitorjuja Iita Kejonen (32v, 175cm) on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Helsinki Volleyn kanssa. Luvassa on Iitan kolmas kausi edustaen Helsinki Volleyta. Helsinki Volleyn lisäksi Iita on aiempina kausina edustanut PuMaa, Porvoon NMKY:tä sekä Korian Pontta. Opiskeluaikoina 5 välivuotta lentopallosta pitänyt Iita kertoo motivaationsa olevansa korkeammalla kuin ikinä:

- Lentopallo veti takaisin pauloihinsa ja nyt olen pahemmin koukussa kuin ikinä!

Iitan viime kautta sävytti valitettavasti rasitusmurtuma, mutta nyt parantuminen on hyvässä vauhdissa. Rasitusmurtumasta huolimatta Iita on jatkanut määrätietoista ja tunnollista harjoittelua puntin puolella sekä sovelletusti lajiharjoittelussa. Tulevaa kautta Iita kuvailee seuraavasti:

- Odotan uutta kautta ihan todella innoissani. Minulle tuli paha rasitusmurtuma sääreen 1,5 vuotta sitten, ja se vaivasi koko viime kauden, minkä takia kausi jäi omalta kohdaltani pelillisesti aika suppeaksi. Nälkää on kuitenkin kasvatettu nyt koko viime kauden ajan, joten en malta odottaa, minkälaisia askeleita pääsen ottamaan omassa kehityksessä sekä koko joukkueen kanssa!

Tällä viikolla julkistetaan vielä yksi pelaajasopimus - pysy kuulolla!