Jatkosopimuksia hakkuriosastolle!

12.8.2019

Johanna Oikari
Johanna Oikari
Sanni Vallin
Sanni Vallin

Hakkurit Johanna Oikari ja Sanni Vallin jatkavat Helsinki Volleyssa kaudella 2019-2020!

Keskitorjujan sekä hakkurintontin osaava Sanni Vallin (18v, 183cm) jatkaa Helsinki Volleyn riveissä tulevalla kaudella. Kovan lyöntikäden omaava Sanni on alunperin Hausjärven Hurrikaanien kasvatti. Viime kaudella Helsinki Volleyhin siirtynyt Sanni pelasi aiemmin myös TT-Volleyssa sekä Bluesissa - nyt on luvassa jo toinen kausi Kisahallin kentillä!

Viime kaudella Sanni otti paljon kehitysaskeleita eteenpäin ja aiheutti etenkin kovilla syötöillään tuhoja vastustajan vastaanotolle. Tulevaa kautta Sanni luonnehtii seuraavasti:

- Ootan kaudelta henkilökohtaista kehitystä niin kuin joka kaudelta ja toivon, että pystyn kovalla duunilla ansaitsemaan aikaa myös kentällä. Valmentajan toivon tuovan uutta energiaa joukkueeseen ja kehittävän niin yksilöitä kuin koko joukkuetta eteenpäin. Odotettavissa on ahkeraa treeniä ja kovia pelejä!

Jo viidennen kautensa Helsinki Volleyssa aloittava Johanna (26v, 178cm) Oikari on solminut jatko-sopimuksen Helsinki Volleyhin. Ulottuvuudestaan sekä mahtavista torjunnoistaan kentällä tunnettu Johanna on aiempina kausina edustanut Pihtiputaan Plokia, Alajärven Ankkureita ja nyt Naarasleijonia.

Johannan mukaan tulevaan kauteen suunnataan hyvin mielin sekä suurin odotuksin. ”Kaikki minä voin Hänessä, joka minua vahvistaa” (Fil 4:13), Johanna toteaa.

Nämä pelinaiset näet tositoimissa ensimmäistä kertaa Kisahallilla 22.9.!