Ensimmäinen pelaajasopimus julki!

9.8.2019 klo 12:00


”Paluumuuttaja” Mona Kokko Helsinki Volleyn keskitorjujaksi!

Kesäajan hiljaiselo voidaan vihdoin lopettaa! Tässä on kauden 2019-2020 ensimmäinen pelaajajulkistus!

Viime kaudella Oriveden Ponnistuksen liigajoukkuetta edustanut keskitorjuja Mona Kokko (20v, 183cm) on tehnyt kauden 2019-2020 kattavan sopimuksen Helsinki Volleyn kanssa. Edellisellä kaudella Mona pelasi Helsinki Volleyn paidassa 3 ottelua, mutta nyt Mona vahvistaa Helsingin rivejä heti syyskuusta alkaen.

Mona aloitti lentopallon alunperin PuMa-Volleyssa D-tyttöikäisenä. Helsinki Volleyssa hän pelasi ensimmäisen kautensa 2015-2016, jonka jälkeen Mona viihtyi pari kautta Kisahallin parketeilla. Viime kaudella Mona kartutti liigakokemusta OrPon riveissä ja nyt on luvassa ”makea paluu Helsinkiin”.

- Paluu Helsinki Volleyn paitaan ja Kisahallille tuntuu hyvältä. Odotan innolla ja mielenkiinnolla kauden alkua ja sitä mitä kaikkea voimmekaan tällä joukkueella saavuttaa. Näen meissä suurta potentiaalia, joten muistakaahan suunnata viikonloppuisin Kisahallin lauteille seuraamaan lentopalloa Stadin sydämestä!

Mona tunnetaankin positiivisesta energiastaan sekä mahtavista tuuletuksistaan eli tämän pelurin otteita kannattaa tulla seuraamaan Kisikselle kun kotiottelut alkavat 22.9.!

Seuraa Helsinki Volleyta myös Facebookissa sekä Instagramin puolella @helsinki_volley - Luvassa on paljon pelaaja- (sekä valmentaja-) julkistuksia ennen kauden alkua.