Helsinki Volley päätti runkosarjan voittoon!

11.3.2019

Eilisestä Helsinki Volley vs. Raision Urheilijat ottelusta ei syntynyt klassikkoa, mutta tärkeimpänä asiana Helsinki päätti runkosarjan voittoisasti 3. sijaan

Numerot kirjattiin 3-1. RaisU vei ensimmäisen erän hienolla syöttöpelillä sekä kovilla hyökkäyksillä, Helsingin pelin vielä käynnistyessä. Vaihdoilla kotijoukkue löysi toiseen erään toimivan kuusikon ja siten pitkälle erätauolle lähdettiin 1-1 tilanteessa.

Kolmannesta erästä syntyi ehkä kauden pisin. RaisUlla oli eräpallo ja mahdollisuus yhteen pisteeseen tilanteessa 19-24, mutta niin vain Helsinki kokosi rivinsä ja kipusi piste pisteeltä tasatilanteeseen 24-24. Helsinki onnistui viimeistelemään erän 34-32 jännittävien vaiheiden jälkeen! Neljäs ja viimeinen erä oli Helsingin puolelta vahvaa suorittamista. Erä alkoi 5-0 johdolla ja lopulta Noora viimeisteli ottelun Helsingille 21-25!

Päävalmentajan kommentit ottelusta:
”Tarkoitus oli mennä laajalla rintamalla tänään ja hakea pelifiilistä kaikille pelaajille tulevia pelejä silmällä pitäen. Se luonnollisesti hieman sekoitti ajoittain, mutta joukkue taisteli hienosti ajoittain. Sanni Vallin onnistui eilen uudella tasolla, ja Katja Metsäkoivu selvästi alkaa syttymään kauden pääpeleihin.”
_______________________________________________

PUDOTUSPELIT ALKAVAT VIIKONLOPPUNA!

Eilisen ottelun myötä runkosarja on nyt paketissa ja vuoden tärkeimmät pelit eli pudotuspelit ovat nyt käsillä. Helsinki Volleyn sijoituttua 3. sijalle he saavat puolivälierissä vastaansa runkosarjan 7. sijalle sijoittuneen Rantaperkiön Iskun. Panoksena on paikka välieriin.

”RaIsku voitti selkeästi sarjakärki LP Viesti Akatemian sunnuntaina. Tolvanen on tehnyt pitkään hyvää työtä nuorien pelaajiensa kanssa ja vastaan asettuu kivenkova seitsikko. Itse töitä on tehty kesäkuun alusta saakka ja nähtäväksi jää mihin tilaan saamme itsemme viritettyä tulevalle viikonlopulle. Yksi tämän kauden ajatuksista oli saada ottelu Järvenpäähän ja nyt tämä mahdollistuu Kisahallin tapahtuman vuoksi. Nyt jos koskaan tarvitsemme kaiken kannustuksen ja tuen!” Kommentoi päävalmentaja Hyttinen playoff pelejä.

Helsinki Volley on tehnyt tiiviisti yhteistyötä Järvenpään Blues Volleyn kanssa, ja joukkueessa on useampi kyseisen seuran kasvatti.

PUDOTUSPELIAIKATAULU:

1. Puolivälieräottelu: Järvenpään liikuntahalli
(Seutulantie 17) lauantaina 16.3. kello 15:00.
2. Puolivälieräottelu: Kaukajärven urheilutalo, Tampere. Sunnuntaina 17.3. kello 16:00.