Helsinki Volleyn kausi päättyi puolivälieriin

19.3.2019


Kausi 2018-2019 (seuran yhdeksäs 1-sarja kausi) on nyt loppu Helsinki Volleyn osalta.

Mutta minkä joukon ihmisiä saimmekaan kasaan: Kirsi, Viktor, Jade, Torni, Löysä, Rane, Pauli, seuran taustajoukot ja joukkueen eteen raatajat, pelaajien vanhemmat ja läheiset, jotka tukivat jatkuvasti meidän matkalla. 22 persoonaa ja pelaajaa: Emma, Larissa, Elina, Sanni, Katja, Tuuli, Roosa, Riikka, Noora, Sonja, Iita, Netta, Ida.S, Neea, Ida.M, Johanna, Sofia, Venla, Taija, Annika, Mona, Krisse sekä meidän mahtavat sparraajat treeneissä, kuten Pauliina, Taru ja niin edespäin.

Suuri kiitos kuuluu kaikille jotka kävivät kannustamassa kauden aikana peleissä - oli se sitten yhden kerran tai 12 kertaa. Monta nimeä jää varmasti mainitsematta, mutta pienimmilläkin teoilla on merkitystä, kun joukkuetta lähdettiin rakentamaan vuosi sitten keväällä. Toinen suuri kiitos sponsoreille ja yhteistyökumppaneille (Ripatti Rakennusliike Oy, PK Sprinkleriasennus Oy, PKS Talotekniikka Oy, Cramo Finland Oy, Naficon Liitin Oy, Jerodos Oy, Suomen Vibrakone Oy, New Life Cosmetics, Biitsi.fi, Arctic Superfoods, Töölöläinen, Ice Power) oli kyseessä sitten isompi tai pienempi tukija - kaikki on yhtä arvokasta.

Konkreettinen tulos kaudelta on se, että Helsinki Volleyn joukkue saavutti (ehkä historiallisen) tasaisessa ja kova tasoisessa naisten 1-sarjassa runkosarjan 3. sijan ja jatkoi siitä puolivälieriin karsiutuen todella tiukkojen käänteiden jälkeen. Kesäkuusta asti tehty kova työ kulminoitui viime viikonloppuna 10 erään ja kultainen erä oli kirjaimellisesti vain muutaman pisteen päässä. Viisaampaa kuitenkin lainaten toinen voittaa ja toinen häviää (ja oppiikin siitä).

Lauantaiseen kotipeliin saatiin Järvenpään urheiluhallille kauden kovin kannustus joukkueen taakse ja katsojat saivat nähdä täyden draamankaaren: kaksi tiukkaa tappiollista erää, kaksi mahtavaa voittoerää sekä viides erä, joka päättyi niukkaan tappioon. Kuitenkin vain voitolla oli väliä. Sunnuntain peliin joukkue oli uudelleensyntynyt: Tampereella kentällä oli periksiantamaton joukkue, joka oli itsevarma ja jätti kentälle kaiken annettavansa. Lopulta marginaalinen ero teki selväksi voittajan ja kaksi viimeistä pistettä meni ansaitusti vastustajalle.

Mikä jäi mieleen? Ensireaktio oli pettymys. Pettymys siihen, että yhdeksän kuukauden aikana tehty työ oli nyt päättynyt, vielä pelin ollessa todella nousujohteista. Kaikki oli annettu kentällä ja nyt olisi aika hengähtää ennen seuraavaa puristusta. Mikä pettymyksen jälkeen jäi mieleen? Ne lukuisat onnistumiset, huikeat yksilölliset kehitysaskeleet sekä yhteispelin hitsautuminen vain yhden kauden aikana. Monta pientä hetkeä, onnistumista, epäonnistumista, naurua ja itkua on muodostanut mahtavan kauden 2018-2019. ?

Nyt Kisis hiljenee hetkeksi, mutta katse on eteenpäin ja suunnitelmat ovat varmasti jo monen mielessä tulevaan - kevään mittaan päivitämme kuulumisia! Joukkue toivottaa tsempit koko lentiskansalle kevään loppupeleihin, ja etenkin meidän yhteistyöjoukkueillemme!

Kuvat: Meidän hovikuvaaja Jörgeniltä eli Thousandlake Films: suuri kiitos sinullekin - kuvat ovat jälleen tuoneet sadoille ihmisille iloa ja monia instapostauksia!