3-0 -voitto Joen Jujusta Kisahallilla!

2.3.2019

Kuva: Thousandlake Films

Helsinki Volley otti lauantaina hienon voiton Jujusta numeroin 25-17, 25-18 ja 25-16.

Kotijoukkue onnistui laajalla rintamalla, mutta etenkin Netta takoi hienosti palloa kenttään ja nosti syöttöjä kuppiin. Ensimmäinen erä alkoi hieman tunnustellen, mutta tilanteen 12-12 jälkeen Helsinki onnistui repäisemään muutaman pisteen johdon ja pääsikin samaisessa johdossa aina erävoittoon asti.

Toisessa erässä Helsinki Volley ei päästänyt Jujua ohitse missään vaiheessa ja etenkin Riikka takoi pisteitä Sofian tarjoilusta. Pitkälle erätauolle mentiin Helsingin johtaessa 2-0. Kolmannessa erässä 5-5 tilanteen jälkeen Helsinki alkoi repiä eroa ja veikin viimeisen erän nimiinsä hienosti 25-16! Kolmannen erän hahmoja hyökkäyspelissä olivat etenkin Katja ja Roosa.