Kotivoitto LP Vampulasta!

3.2.2019

Kuva: Thousandlake Films

Helsinki Volley väläytteli eilen lauantaina vahvoja otteita kotiottelussaan LP Vampulan ykkössarjajoukkuetta vastaan. Peli päättyi suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-18, 25-16, 25-15).

Ensimmäinen erä sujui melko tasaisissa merkeissä aina tilanteeseen 18-17 asti, jonka jälkeen kotijoukkue onnistui vahvasti kaikilla rintamilla, jonka siivittämänä ensimmäinen erä päättyi lukemiin 25-18. Toisen erän aivan alussa Vampula pääsi parin pisteen johtoon, mutta se kurottiin kiinni jo tilanteeksi 4-4, jonka jälkeen toinen erä oli lähes Helsinki Volleyn näytöstä. Pitkälle erätauolle lähdettäessä taululle naulattiin erälukemat 2-0 toisen erän pistein 25-16.

Kolmannen erän alussa Vampula sai peliään toimimaan, jolloin erää edettiin rinta rinnan tilanteeseen 8-8. Tämän jälkeen kotijoukkue sai kuitenkin tuulta taas purjeisiinsa joka rintamalla, jonka jälkeen vastustaja oli jälleen ongelmissa. Viimeisen erän lukemiksi 25-15.

Joukkue onnistui monipuolisesti niin syöttöruudussa, kuin hyökkäyksessäkin. Vastaanotto toimi loistavasti koko pelin. Parhaana palkittiin vahvan pelin pelannut Netta Hyttinen.

Valmentajamme Kirsi Hyttisen kommentit pelistä: "Hyvä ottelu meiltä joukkueena, ja tulevaisuuden pelaajat, pikkuleijona, auttoivat meitä hienosti kentän laidalla. Saimme lentopallon peruspalaset kuntoon, ja hyökkyspeli toimi laajalla arsenaalilla. Lisäksi torjunta-puolustuksemme parani loppua kohden. Odotan innolla jo tulevaa viikkoa!"

Voiton myötä Helsinki Volley nousi sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi 19 pelatulla pelillään. Seuraava kotiottelu on ensi viikon sunnuntaina Kisahallilla jo klo 12:30 Oulun Kiskoa vastaan.

Kiitos jälleen hienoista kuvista Thousandlake Films!