Toinenkin kotitaika on nyt murrettu: Helsinki Volley vei vierasvoiton oululaisen Kiskon kotikentällä!

19.12.2018

Ottelun numerot kirjattiin 1-3 (25-23, 24-26, 17-25 ja 19-25), kun Helsinki Volley onnistui kääntämään ensimmäisen tappiollisen erän jälkeen pelin itselleen. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä voitosta ja Helsinki onnistui nousemaan 1-5 johtoasemaan jo erän alussa. Kisko kuitenkin tasoitti 13-13 tilanteeseen ja tämän jälkeen pisteitä tehtiin vuorotellen. Kisko onnistui viemään erän lopun hyvällä syöttövuorollaan.

Toinen erä oli hyvin tasaista alusta asti. Erän loppuvaiheilla Kisko ohitti Helsingin ja oli 22-19 johdossa. Päävalmentaja Hyttinen teki onnistuneet vaihdot Jossun, Netan ja Sofian tullessa kentälle. Pelaajavaihtojen kautta joukkue sai uutta energiaa ja venyi hienoon 24-26 erävoittoon Roosan viimeistellessä palloa kenttään!

Kolmannessa erässä jatkettiin pitkän tauon jälkeen siitä mihin toisessa erässä jäätiin. Etenkin Robbe takoi pisteitä Netan, Jossun ja Katjan säestäessä omilta paikoiltaan. Erän loppui selkeästi 17-25. Myös neljäs erä alkoi Helsingin hurmoksella: Soffu syötti alkuun kevyen 0-5 johdon (2 ässää). Neljänteen erään saatiin myös hieman jännitystä, sillä Helsinki oli saanut itsensä 14-22 johtoasemaan, kun Kisko alkoi kuroa piste-eroa. Sonja astui lopussa kentälle tekemään ratkaisevat pisteet ja näin Helsinki sai aloittaa 1-3 voiton juhlinnan!

Pelin jälkeen joukkueenjohtaja Jade totesikin, että ei liian useasti tältä kentältä ole saatu voittoa! Paluumatka Helsinkiin sujui hienon voiton jälkeen hieman nopeammin (tai siis juna oli jälleen aikataulusta tunnin myöhässä). Viikonloppuun mahtui paljon; 15 tuntia junassa matkustelua, paluumatkan pikkujoulutunnelmaa sekä hieno voitollinen lopetus syyskauden peleille!

Tällä hetkellä Helsinki Volley majailee naisten 1-sarjan toisella sijalla pelattuaan 13 peliä ja ottaen niistä 9 voittoa! Sarja pysyy edelleen todella tasaisena ja pelimäärät vaihtelevat joukkueiden välillä paljon (osa on pelannut 15 peliä ja osa 10).

Helsinki Volley jatkaa pelejään alkuvuodesta 2019 ja luvassa on neljän vieraspelireissun kiertue. Tammikuun lopulla pääsee joukkue pelaamaan takaisin rakkaaseen kotihalliin, mutta tiedotetaan siitä sitten lähempänä!