Helsinki Volley käänsi kotikentällään 0-2 tappioaseman 3-2 voitoksi!

19.12.2018

Keskiviikkona 28.11. nähtiin todellinen trilleri PuMan sekä Helsinki Volleyn välillä. PuMa haki ensimmäistä vieraskenttävoittoaan ja peli näyttikin kahden ensimmäisen erän jälkeen menevän vieraiden suunnitelman mukaisesti. Helsinki Volleyn peli oli puolestaan kahden erän ajan hengetöntä ja kentällä kaivattiin johtajaa. Kuitenkin Helsinki Volleyn päästessä hengähtämään koppiin pitkälle erätauolle joukkue päätti, että tätä peliä ei annetakkaan niin helpolla.

Kolmannessa erässä 8-8 tilanteen jälkeen kotijoukkue alkoi kasvattamaan vieraisiin eroa ja erä päättyi 25-17 Katjan viimeistelemänä. Neljäs erä puolestaan alkoi PuMan selkeässä hallinnassa Vilhelmiina Prihtin syöttäessä Helsinki Volleyta kumoon. Tilanne oli jo 0-6, mutta kärsivällisesti kotijoukkue kipusi ja kohta oltiinkin jo tilanteessa 14-13. Loppuerä olikin Helsinki Volleyn hallintaa.

Luvassa oli viides erä ja Helsinki Volley jatkoi kahden viimeisen erän tavoin taistellen jokaisesta pisteestä: lopputuloksena 15-4 tauluun Nooran viimeistelemänä vastapallona.

Päävalmentaja Kirsi Hyttisen kommentit ottelusta:

"PuMa vei ansaitusti kaksi ensimmäistä erää, joissa meillä pallo poltteli emmekä saaneet oikein pelistä kiinni. Voitokkaat viimeiset kolme erää taisi olla kesän peruskuntokauden ansiota, vaikka normaalista osaamistasosta oltiin kyllä jäljessä koko joukkueena. Katja ja Elina olivat tänään tukipilareita. Paljon on hommaa loppuviikoksi ja ässiä kaivettava hihasta, kun vastaan asettuu kotona kaikki ottelunsa voittanut Puijo."

Päävalmentajan sanoin joukkue suuntaa ensi sunnuntaina viikon toiseen otteluunsa Kuopioon Puijo Wolleyn vieraaksi kello 16:00 alkavaan peliin!