3-0 voitto JyLestä!

19.12.2018

Helsinki Volley voitti jyväskyläläisen JyLen lauantaisessa pelissä suorin erin 3-0 (25-21, 25-16, 25-18). Ensimmäisessä erässä joukkue onnistui kääntämään 15-20 tilanteessa taisteluvaihteen päälle ja vei erän lopulta 25-21. Kaksi seuraavaa erää olivatkin Helsinki Volleyn vahvaa hallintaa. Peli oli kokonaisuudessaan joukkueena ehjä: Emma ahkeroi hienon pelin liberona ja etenkin yleispelaajat Sonja sekä Roosa paukuttivat pisteitä vuoron perään.

Valmentaja Kirsi Hyttisen kommentit voitosta:

"Hyvä ottelu meiltä alun haparoinnin jälkeen. Elina Pirttimäen syöttöputki käänsi ottelun suuntaa ensimmäisessä erässä. Vasta 16-vuotiaan Emma Tialan hyvä harjoitteluputki alkaa näkymään, ja kehityssuunta on oikea. Tekemistä riittää, mutta näyttäisi siltä, että torjunta-puolustuspelaaminen menee pikkuhiljaa siihen suuntaan mitä toivonkin."

Seuraavan viikon joukkue harjoittelee ja lepää peleistä. Ottelut jatkuvat vasta ensi viikon keskiviikkona, jolloin Helsinki Volley pelaa paikallisderbyssä PuMaa vastaan (28.11. klo19). Joukkue pelaa myös viikon toisen ottelunsa sunnuntaina (2.12. klo16) Kuopiossa Puijoa vastaan. Nyt on siis hyvin aikaa harjoitella kovaa viikkoa varten!

 

JyLe ottelun tilasto