Helsinki Volley pelaa Espoossa!

15.11.2018

Kistiina Minkkinen #8
Kistiina Minkkinen #8
Katja Metsäkoivu #5
Katja Metsäkoivu #5
Tuuli Metsäkoivu #6
Tuuli Metsäkoivu #6
Venla Väärälä #18
Venla Väärälä #18

Helsinki Volleyn tulevan lauantain kotipeli pelataan Espoonlahden Urheiluhallilla

Helsinki Volley on tehnyt yhteistyötä useiden vuoden ajan Espoo Lentiksen kanssa ja tänä vuonna myös tiivistänyt rivejä toisen suositun palloilulajin, eli koripallon kanssa. Tätä kautta tarjoutui myös mahdollisuus pelata tuleva kotiottelu Espoonlahden Urheiluhallilla (17.11.2018 klo 15:00). Vieraaksemme tähän otteluun saapuu Jyväskylän Lentis eli JYLE. Sen vuoksi haastattelimme joukkueestamme neljää pelaajaa, joille Espoo sykkii sydämessä erityisesti. Kolmea naista yhdistävä tekijä on LP Vampula, jonka kanssa Helsinki Volleylla on myös farmisopimus tällä kaudella.

 

Kristiina Minkkinen #8

Millä fiiliksellä lauantain otteluun? Tosi hyvällä! Espoonlahden Urheiluhallista on tullut minulle toinen kotihalli, koska olen EBT:n miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja. Verkon toisella puolella on myös tuttuja lauantaina, joten mahtava päästä pelaamaan kotiseutujen joukkuetta vastaan juuri Espoossa.

Miten yleisö löytää parhaiten Espoonlahden Urheilutalolle? Espoossa koripallo on todella isossa roolissa, mutta uskon lentopallon ja etenkin naislentopallon herättävän kiinnostusta. Toivon joukkueellemme uusia faneja ja katsojia Espoosta. Espoonlahden Urheiluhalli kokoaa urheilun ystävät.

 

Katja Metsäkoivu #5

Mikä erottaa Helsingin ja Espoon toisistaan? Näin vastikään Helsingin keskustan muuttaneena suurin ero on siinä, etten tarvitse autoa ollenkaan.

Paras lentopallomuisto Espoossa? Viimeisenä junnuvuotenani voitettiin Espoo Lentiksen kanssa 2-sarja ja noustiin 1-sarjaan. Ratkaiseva peli taisi kyllä olla Töölön Kisiksellä. Tuulin, Ellun ja Venlan kanssa pelattiin samassa joukkueessa jo silloin!

 

Tuuli Metsäkoivu #6

Tuuli on tällä kaudella nähty farmisopimuksen puitteissa LP Vampulan liigajoukkueen kokoonpanossa.

Millaisilla ajatuksilla tällä viikolla pääkaupunkiseudulla? Kivaa päästä taas pelaamaan tutulla parketilla ja lopulta junnuvuosista tuttuun halliin pelille. Helsingissä treenaaminen tuntuu aina kotiinpaluulta, ja on helppoa olla oma itsensä.

 

Venla Väärälä #18

Venla kommentoi Espoossa pelaamista lyhyesti ja ytimekkäästi, ettei tilanne sinänsä herätä tunteita. Halli on hänellekin ennestään tuttu.