Helsinki Volleylle niukka tappio viisieräisestä Huittisissa

23.10.2018

Kuva: Thousandlake Films

LP Vampula voitti ottelun kaksi viimeistä erää kahden pisteen erolla.

Helsinki Volleyn ykkössarjakausi jatkui sunnuntaina 21.10 Huittisissa LP Vampulan vieraana. Joukkue oli matkassa täydellä kokoonpanolla, kun viime pelistä puuttuneet Tuuli Metsäkoivu ja Neea Saarenpää olivat taas vahvuudessa mukana. LP Vampulan kokoonpanossa oli mukana farmisopimuksen turvin liigajoukkueesta Oona Pennanen, Jenni Jantunen, Petra Sahlberg ja Mira Hämäläinen.

Ottelu alkoi Helsinki Volleyn hallinnalla ja vieraat veivät ensimmäisen erän selvästi 25–14. Toisen erän vei vastustaja 25–22, mutta Helsinki Volley pelasi ottelun itselleen katkolle voittamalla myös kolmannen erän selkein lukemin 25–17. Kahdessa viimeisessä erässä Helsinki Volleyllä oli molemmissa paikat voittaa ottelu, mutta kotijoukkue pelasi erien loput paremmin ja vei erät kahden pisteen erolla 25–23 ja 16–14 ja siten koko ottelun 3-2.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin LP Vampulasta ottelun suurimman pistemäärän tehnyt Mira Hämäläinen ja Helsinki Volleysta Sonja Laitinen.

Päävalmentaja Kirsi Hyttinen kommentoi pelin jälkeen ottelutapahtumia:

”Vampulan naiset olivat kovempia ratkaisuhetkillä ja veivät ottelun ansaitusti nimiinsä. Vastustajan Hämäläinen oli pitelemätön ja heidän syöttötaktiikkansa toimi onnistuneesti meitä vastaan. Omassa pelaamisessa oli toki paljon hyvääkin. Tulevalla viikolla keskitymme hieman eri asioihin kuin aiemmat pari viikkoa ja suuntaamme katseet tuplaviikonloppuun pohjoiskarjalalaisissa maisemissa.”

Helsinki Volleyn kausi jatkuu tulevana viikonloppuna itä-Suomessa tuplapeleillä. Lauantaina joukkue kohtaa Joen Jujun ja sunnuntaina Karelian Hurmoksen. Molemmat ottelut pelataan Joensuun Urheilutalolla alkaen klo 13.