Helsinki Volleylle tappio kotiavauksesta – pelit jatkuvat Kisahallilla 13.10.

5.10.2018

Helsinki Volleyn Sonja Laitinen. Kuva Jörgen Korkman.
Helsinki Volleyn Sonja Laitinen. Kuva Jörgen Korkman.
LP Viesti Akatemia. Kuva Jörgen Korkman.
LP Viesti Akatemia. Kuva Jörgen Korkman.

LP Viesti akatemia vei Helsingistä täyden pistepotin erälukemin 3-1.

Helsinki Volley taipui LP Viesti Akatemialle kotiavauksessaan sunnuntaina 30.9. lukemin 1-3 (24–26, 25-19, 17-25 ja 22-25).

Ottelu oli tasainen ja erävoitoista käytiin tiukkaa taistelua. Joukkueiden tehokkaimmat olivat Helsinki Volleyn yleispelaaja Sonja Laitinen ja LP Viesti Akatemian hakkuri Saana Lindgren.

Päävalmentaja Kirsi Hyttisen kommentoi ottelua:

"Salo oli tänään odotetun kova, vaikka heillä oli alla lauantailta pitkä ottelu Huittisissa. Saana Lindgren pommitti omista korkeuksista emmekä saaneet hänen ja Pilvi Kettusen hyökkäystä kuriin. Meidän oma peli ei vielä lähtenyt täysin käyntiin joukkueena, mutta vilauksia siitä nähtiin jo. Yhteistreeniä tulee viikko viikolta enemmän, ja sitä kautta rohkeutta pelaamiseen. Laajalla rintamalla kokeiltiin hakea onnistumisia ja nuoret tulivat hyvin vaihdosta kentälle. Yleispelaajat ahkeroivat eniten pisteitä, ja Katja Metskoivu painoi hyvin, vaikka alla oli kaksi liigan vieraspeliottelua Hämeenlinnan Lentopallokerhon riveissä. Virheet teimme valitettavasti juuri väärään paikkaan ja tulosurheilussa ei armoa anneta hyvästä yrityksestä. Paljon on hommia edessä."

Helsinki Volley viettää lokakuun aluksi vapaata viikonloppua ja pelit jatkuvat 13.10., kun Kuopiolainen Puijo Wolley saapuu Kisahallille. Ottelu alkaa klo 15 – tervetuloa!

Ottelutilasto