Kaksi Kovaa Keskipelaajaa Helsinki Volley:n riveihin

15.8.2018 klo 15:00

Katja iloisena takaisin Töölön kisahallilla.
Katja iloisena takaisin Töölön kisahallilla.
Kristiina odottaa tulevaa lentopallosyksyä Helsingin ytimessä. Kuva: Thousandlake Films /Jörgen
Kristiina odottaa tulevaa lentopallosyksyä Helsingin ytimessä. Kuva: Thousandlake Films /Jörgen
HelsinkiVolley
HelsinkiVolley

Katja Metsäkoivu ja Kristiina Minkkinen vahvistavat Helsinki Volley:n rivejä tulevalla kaudella. Molemmat pelasivat edellisen kautensa LP Vampulassa mestaruusliigassa.

 

Katja Metsäkoivu on syntynyt Espoossa ja edustanut aiemmin Helsingin joukkuetta. Mestaruusliigahaasteet veivät nuoren Aalto yliopistossa opiskelevan naisen Huittisiin, jossa hän on ehtinyt kerätä pari vuotta kokemusta. Tuleva kausi tuo myös monipuolisia mahdollisuuksia Katjalle.

- Jo kesän alussa minulle oli selvää, että haluan tulevan kauden aikana keskittyä myös opiskeluun. Biitsipainotteiset kesätreenit sujuivat Kirsin johdolla erittäin hyvin ja luotan hänen luotsaukseensa myös parketilla. Pelaajia on paljon, jokaisesta pelipaikasta täytyy taistella, eli taso pysyy varmasti kovana, sanoo Katja Metsäkoivu syksyn alkaessa.

Kristiina "Krisse" Minkkinen liittyy joukkueeseen tuoden kokemusta liigakentiltä, sekä ykkössarjasta Itä-Suomen Puijo Wolleyta edustaneena. Pääkaupunkiseutu tarjoaa hänelle nyt paljon elämään, ja lentopallo palasi hänelle mieleen heti kesäkuun alusta.

- Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Tarkoitus oli alkuun laittaa kengät naulaan, mutta ensimmäiset treenit joukkueen kanssa sai nopeasti mielen muuttumaan. Olen tykännyt paljon valmennuksesta ja meillä on kasassa todella potentiaalinen joukkue. Olen henkilökohtaisesti jahdannut liiganousua usealla kaudella Puijo wolleyssa ja uskon, että meillä on aidosti mahdollisuudet lähteä siihen taistoon tällä kaudella juuri tällä joukkueella, kommentoi Kristiina "Krisse" Minkkinen uutta joukkuettaan.

- Olemme onnekkaita saadessamme Krissen ja Katjan jengiin. Viitasaarelta kotoisin oleva Krissen esimerkillinen työskentely kesän harjoituksissa on ollut vakuuttavaa ja toivoen saamme nähdä hänen osaamistaan heti kauden alusta. Espoolainen Katja taas on tuttu meille jo entuudestaan, mutta vuosien kokemukset tuovat hänet takaisin entistä kovempana. Biitsikausi oli Metsäkoivuilla neljän kuukauden mittainen, joten se varmasti näkyy hetken aikaa lentopallokentillä. Kokemus tuo toki vastuuta ja esimerkillisyyden näyttämistä, mutta se näyttäisi sopivan näiden leidien persooniin, kommentoi valmentaja Hyttinen uusista sopimuksista.

Helsinki Volley:n arkea ja näiden naisten lentopalloarkea voit seurata tiiviimmin Facebookista (https://www.facebook.com/HelsinkiVolley/) ja Instagramista (http://instagram.com/helsinki_volley, @helsinki_volley)