Lupaavia nuoria HEL Volleyn joukkueeseen

20.6.2018

Emma
Emma
Sanni
Sanni
Sofia
Sofia

Emma Tiala: "Uuden joukkueen kanssa toivon, että saavutamme yhteiset tavoitteet. Haluan kehittyä itse liberona rohkeammaksi sekä kehittää tekniikoita ja pelinlukutaitoa. Mahtavaa päästä osaksi porukkaa, odotan innolla tulevaa kautta."

Sanni Vallin: "Olen tosi innoissani tulevasta kaudesta NALEn ja HEL Volleyn porukassa. Uskon hyvän valmennuksen ja kovatasoisen joukkueen vievän omaa kehitystäni eteenpäin ja kehitykseenhän me pelaajat pyritään. Tulen varmasti oppimaan paljon ja lähden treenaamaan motivoituneena ja valmiina taistelemaan pelipaikasta."

Sofia Lehto: "Odotan innolla tulevaa kautta Helsinki Volleyssä ja odotan sitä että pääsen kehittymään henkisellä puolella sekä pelillisesti Kirsin ja muiden valmentajien avulla. Meillä on hyvä porukka kasassa, ja uskon vahvasti että pääsemme pitkälle joukkueella joka meillä tulee olemaan. Kaikki siis kisahallille katsomaan meidän pelejä ja kannustamaan meidät pitkälle!"

Kirsi: "On mukava päästä tekemään töitä näiden nuorten kanssa ja toivoen he haastavat kokeneempaa kaartiamme. Jokaisen kanssa perheineen olemme käyneet hyvän keskustelun ja olen iloinen, että alueelta nousee näin taitavia nuoria. Olennaista on peliajan varmistaminen, joten pelaajat saavat vauhtia tarvittaessa farmijoukkueestamme. Tiivis yhteistyömme Mäkelänrinteen urheilulukion ja kokeneen valmentajakonkari Jokke Lindbergin kanssa jatkuu usean pelaajan välityksellä.

Järvenpäästä kotoisin oleva Emma (16v) on nopea ja pippurinen tulevaisuuden libero. Hänellä on monipuolinen urheilutausta ja se näkyy kyllä. Kesän fysiikkaharjoituksissa Emma on ollut kärkikastia.

Sofia (16v) teki debyyttinsä viime kaudella ykkössarjassa. Tulevalle kaudelle olemme asettaneet riman hieman korkeammalle ja uskon Sofian ottavan pelinjohtajan roolia jo reippaammin. Omien treenien lisäksi junnu- ja maajoukkuetoiminta sekä kokemukset Vantaan Ducksien mukana ovat kehittäneet hyvin Sofiaa. Sofian ura onkin hyvä esimerkki lentopallonuoren hybridimallista.

Sanni (18v) on Riihimäeltä kotoisin ja saanut vaikutteita jo useammassa seurassa. Sanni on ulottuva keskitorjuja, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa hakkurin roolissa. Kova työskentely voi avata Sannille nopeasti ovia lentopallossa yhä korkeammalle.”