Uusia sopimuksia Helsinki Volleylle

13.6.2018

Taija
Taija
Venla
Venla

Taija Salonen: "Odotan innolla tulevaa kautta Helsinki Volleyssa. On hienoa päästä näin kovaan jengiin mukaan. Uskon, että Kirsin valmennuksessa ja kokeneen joukkueen mukana kehityn eri osa-alueilla kauden aikana."

Venla Väärälä: "Lähden tulevalle kaudelle todella motivoitunein ja energisin fiiliksin! Erityisesti viime kauden sairasteluiden jälkeen on kehittymisen halu ja peli-into äärimmillään ja uskon tällä porukalla pysyväni saamaan itsestäni paljon irti."

Kirsi: ”Tottakai olen iloinen, että Venla, Rovaniemen, Espoon ja Aallon (yliopisto) kasvatti, jatkaa joukkueessamme. Venla on monipuolinen ja omaa hyvät perusvalmiudet. Hän on motivoitunut tekemään töitä joukkueen eteen tulevalla kaudella ja uskon, että kesän treenikausi auttaa myös Venlan vauhtiin. Venlan persoona sopii loistavasti joukkueeseen ja uskon, hänen ottavan roolia myös henkisellä puolella.”

"On mahtava saada nuori, taitava ja ulottuva Taija (synt. 2001) joukkueeseemme. Olen seurannut hänen etenemistä läpi viime juniorivuosien ja keväällä Bluesvolleyn otteluissa. Viime kauden aikana hän meni positiivisesti eteenpäin ja tämän kevään B-tyttöjen SM-finaalit osoittavat viimeistään kehityksen.

Mielenkiinnolla odotamme molempien naisten eteenpäin menoa ja onnistumisia parketilla. Joukkue toivottavasti on mukavan tasapainoinen kokemusta ja nuoruuden intoa.”