Laituriosastolle pelaajasopimuksia: Jossu ja Ida jatkaa, Netta liittyy joukkueeseen viime vuoden kakkosjoukkueesta

29.5.2018

Jossu
Jossu
Ida
Ida
Netta
Netta

Jossu: "Olen tyytyväinen päätökseeni jatkaa lentopallon pelaamista Kirsin valmennuksessa Helsinki Volleyn joukkueessa. Naarasleijonat on hieno seura ja Kisahalli on loistava paikka treenata ja pelata."

Ida: "Viime kaudella pääsin pitkästä aikaa parketille ja parempaa joukkuetta valmentajineen en olisi voinut kuvitella. Pääsin paremmin vauhtiin vasta kevätkaudella (polvi ei kestänyt alkusyksyn innostusta lajia kohtaan) ja tuntui, että paljon jäi vielä itsestä annettavaa. On siis huippua saada mahdollisuus kehittyä lisää, entistä motivoituneempana."

Netta: "Mahtavaa päästä osaksi tätä joukkuetta. Toivon kehitystä sekä pelaajana että yhdessä joukkueena kaikilla osa-alueilla. Uskon, että Helsinki Volleyssä se on mahdollista. Lähden innolla ja motivoituneena kohti tulevaa kautta uudessa joukkueessa."

Kirsi: "Laituriosastomme alka kutakuinkin olla valmis kun Josbe ja Ida jatkavat kanssamme ja Netta liittyy porukkaan. Kilpailu tulee varmasti olemaan kovaa ja treeneissä nähdään todennäköisesti hyvää sparrausta laitaosaston keskuudessa.

Jossun ja Idan kanssa on tekniikan kanssa tekemistä kesän aikana, mutta molempien fysiikka tukee tekemistä hyvin. Jossu onkin fyysisiltä ominaisuuksiltaan yksi ykkössarjan parhaimmista. Idalla on toki beachvolleyn maajoukkue-edustustehtävät kesällä ja kenties myös talven mittaan ja ne tulee tietenkin hoitaa mallikkaasti ensisijaisina. Idan vahvan syötön lisäksi pyrimme vahvistamaan erityisesti takakenttätyöskentelyä.

Järvenpäässä on Jussi Tuominen valmentajineen tehnyt hyvää työtä Netan ja ikäluokan pelaajien kanssa. Netta on monipuolinen ja potentiaalinen pelaaja, jonka toivon nostavan tasoaan kauden edetessä. Toivottavasti saamme ohjattua tekemistä kohti Suomen huippua."