Helsinki Volleyn takakentän johtajiksi Roosa Heikkiniemi ja Neea Saarenpää

25.5.2018

Roosa
Roosa
Neea
Neea

Roosa: "Innolla odotan tulevaa kautta Helsingissä! Kiva päästä mukaan näin motivoituneeseen ympäristöön. Odotan kaudelta kovaa reenaamista, onnistuneita pelejä ja kehittymistä niin joukkueena kuin yksilöinäkin!"

Neea: "Kiva päästä jatkamaan myös ensi kaudella Helsinki Volleyssa. Olen saanut Kirsiltä paljon neuvoja liberon roolissa ja oma motivaatiokin on kasvanut kokoajan kun on saanut paljon vastuuta ja peliaikaa. Viime kaudella ykkössarjan finaalipaikka oli todella lähellä, joten en malta odottaa, kuinka pitkälle päästään ensi kaudella."

Kirsi: "Roosan huomasin jo muutama vuosi sitten vastustajan kenttäpuoliskolla ja muistan neuvoneeni pelaajiani välttämään syöttämästä hänen suuntaansa. Jo silloin Roosa oli monipuolinen pelaaja, on hienoa päästä tekemään töitä hänen kanssaan ensi kaudella. Nuorten pelaajien kohdalla kokonaisuuden tulee olla kunnossa, jotta lentopallo toimii parhaiten ja Roosan kohdalla se on saatu aika mukavasti rakennettua Helsinkiin. Teknisesti, fyysisesti ja pelisysteemin osalta tulemme tekemään töitä ennen kauden alkua. Uskon, että Roosan rauhallinen ja johtava persoona luo hyvän pohjan etenkin joukkueemme takakenttätyöskentelylle yhdessä Neean kanssa."

"Neean jatkosopimus oli meille selkeä tavoite ja on hienoa, että porvoolainen on joukkueessamme mukana. Neea teki ison harppauksen vastuuliberona viime kaudella ja on harjoitellut kokoajan ahkerammin. Neean iloinen persoona saa koko joukkueessa usein hymyn huulille ja taistelutahto on kova kun pisteistä pelataan. Kehityskohteiden parissa jatketaan niin, että Neea on myös ykkössarjan kärjessä taidoillaan."

"Suomen lentopallokentillä on tilaa tulevaisuuden liberoille, joten uskon, että joukkueemme molemmat nuoret liberomme tulevat täyttämään tätä tilaa. Toivomuksena on, että saamme taas (kuten Mona Kokon kohdalla) rakennettua yhteistyötä liigaporukan suuntaan. Näin saisimme varmistettua kehittymisen ja kokemuksien saamisen myös korkeimmalla sarjatasolla."