Helsinki Volley on tehnyt jatkosopimuksen keskareiden Noora Huhtalan 183 cm ja Iita Kejosen 175 cm kanssa.

23.5.2018

Noora ja Iita
Noora ja Iita
Nooran ja Iitan monipuolinen harjoittelu tulevaan kauteen on alkanut
Nooran ja Iitan monipuolinen harjoittelu tulevaan kauteen on alkanut

Tässä pelaajien ja päävalmentajan kommentit.

Noora: "Tuleva kausi on seitsemäs kauteni 1-sarjassa. Nyt pääsen ensimmäistä kertaa jatkamaan pelejä ja treenejä saman valmentajan valmennuksessa, unohtamatta tietenkään upeita joukkuekavereita! Viime kauden loukkaantumisesta kärsineenä palaan kentille nyt entistäkin motivoituneempana."

 

Iita: "Minulle oli selvää, että haluan jatkaa Helsinki Volleyssa ja jatkaa kehittymistäni lentopalloilijana. Ensi kauden joukkue alkaa hahmottua ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. On mukavaa, että iso osa pelaajista on jo viime kaudelta tuttuja. Lisäksi on hienoa, että Kirsi jatkaa valmentajana, sillä pidän kovasti hänen tavastaan valmentaa ja käydä vuoropuhelua pelaajien kanssa.  Hänen avullaan olenkin pystynyt nostamaan omaa pelaamistani uudelle tasolle ja toivon, että pystyn jatkamaan samalla polulla eteenpäin.

Uskon, että näillä eväillä ja mahtavalla joukkuehengellämme pystymme jatkamaan kehitystä joukkueena ja yksilöinä suoraan viime kauden viimeisten pelien hienoista otteista."

 

Kirsi: "Nooran viime kausi kului heti syyskaudesta alkaen loukkaantumisen ympärillä ja näin ollen rooli joukkueessa jäi pelillisesti pieneksi. Nyt puoli vuotta myöhemmin toivomuksena on, että panostukset alkavat näkymään. Kesän treeneissä odotan, että pääsemme tekemään pohjatyön kuntoon sekä työstämään edelleen tekniikkaa. Hienoa, että Noora on ensi kaudella mukana. Odotan hänen haastavan muut keskipelaajat vasurimaisella viekkaudellaan ja luovaan hyvää ilmapiiriä joukkueeseen."

"Iita nousi viime kaudella kolmannen keskarin paikalta ahkerana treenaajana kuusikkoon. Tämä varmasti kasvatti itsevarmuutta. Tulevalla kaudella keskitymme erityisesti laadukkaaseen torjunta- ja hyökkäyspelityöskentelyyn. Iita on analyyttinen persoona, mutta tunnetta löytyy kun tuomari viheltää pilliin. Molemmat piirteet luovat hyvät edellytykset lentopalloilijana ja urheilijana."

"Nämä kokeneemmat keskarit tuovat joukkueeseemme sekä henkisesti että taidollisesti paljon. Kisahallissa löytyy onneksi tilaa, niin että nämäkin persoonat mahtuvat siellä touhuamaan."