Helsinki Volleylle passarisopimuksia

18.5.2018

Larissa
Larissa
Tuuli
Tuuli

Helsinki Volley julkistaa seuraavaksi kaksi pelaajasopimusta: passarit Tuuli Metsäkoivu ja Larissa Kukkohovi jatkavat joukkueessa.

Tuuli kommentoi sopimustaan seuraavasti: "On upeaa, että suurin osa tiimistä pysyy kasassa ja päästään jatkamaan siitä mihin viime vuonna päädyttiin. Erityisen iloinen olen, että Kirsi jatkaa päävalmentajana. Hän on tuonut joukkueeseen hyvää energiaa ja osaa katsoa kaikkia yksilöinä sekä osana joukkuettamme. Toivon, että tulevalla kaudella uskallan itse ottaa vielä enemmän vastuuta kentällä ja pyörittää peliä asteen rohkeammin, jotta liigakentille pääsy olisi niin itsellä kuin Helsinki Volleylläkin pian realistinen tavoite. Nähdään siis syssymmällä Kisiksellä!"

"Loukkaantumisten takia viime kausi oli minulle henkisesti erittäin raskas. Sain kuitenkin todella paljon tukea ja voimaa koko joukkueelta läpi kauden, etenkin Kirsi antoi sitä minulle paljon. Päätös jatkaa Helsinki Volleyssä oli minulle selkeä. Meillä on yksi Suomen parhaimmista valmentajista ja joukkueessa on positiivinen ilmapiiri ja kova tekemisen meininki. Olen erittäin motivoitunut. Innolla odotan tulevaa kautta!" kommentoi Larissa.

Valmentaja Kirsi Hyttinen: "Tuulin ja Lakun jatkaminen joukkueessamme pelinrakentajina oli selkeä valinta. Tuuli on mennyt eteenpäin vuodessa joka osa-alueella ja uskon, että tulevalle kaudelle hänen roolinsa tulee korostumaan johtavana pelinrakentajana.

Larissan kanssa on kuntoutusohjelma loukkaantumisten jälkeen edennyt toivotusti. Toivottavasti hän pääsee auttamaan joukkuetta kokoonpanossa heti kauden alussa.

Teemme teknisesti ja fyysisesti molempien kanssa töitä kesällä, että pelinrakentajat ovat hyvässä iskussa heti alkusyksystä. Tuulin biitsikesää siskonsa Katjan kanssa kannattaa myös katsojien seurata."