Helsinki Volley jatkaa Kirsi Hyttisen valmennuksessa ja Jaana Ylitalon johdossa

3.5.2018

Kirsi Hyttinen jatkaa tulevalla kaudella Helsinki Volleyn joukkueessa päävalmentajana. Jaana Ylitalo vastaa perinteikkäästi tulevalla kaudella joukkueenjohdosta.

- Heti kauden päätyttyä kävimme hyvän keskustelun staffin ja valmentajien kesken sekä jokaisen pelaajan kanssa. On hienoa nähdä miten motivoituneita ihmiset ovat ja kuinka olemme saaneet positiivisen tunnelman Kisiksellä aikaan naislentopalloa kohtaan. Opin paljon viime kaudella ja myös U19 maajoukkueen valmentajapestistä. 

Hyttinen on pelannut itse Suomessa pääsarjatasolla kahdeksan vuotta passarina ja liberona, sekä edustanut Suomea useaan otteeseen beach volleyn arvokisoissa. Hän on beachin naisten suomenmestari vuosilta 2010 ja 2013. Valmennuksen hän aloitti vuonna 2014 Nalen B-tyttöjen vetovastuussa. 

- Valmentaminen motivoi ja innostaa minua. Tietenkin myös voitontahto ja menestymisen jano. Niihin onkin tehtävä kovasti töitä. Helsinki Volley Naarasleijonien "alla" tarjoaa minulle oikean foorumin toteuttaa tekemistä kohti yhteisiä tavoitteita. Odotan jo tulevaa; muutoksia on hieman luvassa systeemiin sekä uudistuksia joukkueen tavoitteellisempaan pelaamiseen.

Mukava on tietenkin ollut huomata vetovoimaisuutemme ja pelaajamateriaalin potentiaalisuus myös tulevalle kaudelle.

Myös joukkueenjohtajalla Jaana "Jade" Ylitalolla on valmentajatausta mutta myös useiden vuosien kokemus seurajohtamisesta sekä esim. liiton luottamustehtävistä.

- Olen niitä ensimmäisiä III-tason koulutettuja naislentopallovalmentajia. Valmentajakokemusta on aina D-tytöistä 1-sarjaan, mutta viime vuodet olen ollut enemmänkin järjestämässä taustoja ja olosuhteita eli Helsinki Volleyn kehittäjänä ja joukkueenjohtajana. Naarasleijonien puheenjohtajuus on vaihtunut varapuheenjohtajuuteen ja liiton luottamustehtävät sekä FinFanTeamissa toimiminen tuovat mielenkiintoisen lisän "rakkaudesta lajiin".

- Helsinki Volleyn 10. kausi on edessä, odotan innolla Kirsin tapaan tulevaa juhlavuotta. Mielenkiintoinen kattaus pelaajia on ensi kauden joukkueessa. Esittelemme heitä tässä kevään ja kesän mittaan. Pysykää siis kanavalla!