Kohti kautta 18-19

20.4.2018

Elina Pirttimäellä alkaa jo viides kausi Helsinki Volleyn joukkueessa.
Elina Pirttimäellä alkaa jo viides kausi Helsinki Volleyn joukkueessa.
Syksyllä alkava kausi on Sonja Laitisen kolmas Kisahallilla ja Helsinki Volleyssa.
Syksyllä alkava kausi on Sonja Laitisen kolmas Kisahallilla ja Helsinki Volleyssa.

Kuukausi on jo vierähtänyt kevään viimeisestä pelistä. Helsinki Volley ei ole kuitenkaan levännyt laakereillaan, vaan tulevaa kautta on tänä aikana kovasti suunniteltu ja askelmerkit alkavat olla jo kivasti kohdillaan.

Naarasleijonilla onkin tulevalla kaudella 1-sarjassa jatkavan edustusjoukkueensa Helsinki Volleyn lisäksi peräti kolme 2-sarjapaikkaa, kun kolme vuotta Puma Volleyllä lainassa ollutta toista 1-sarjapaikkaa ei HEL Volley 2 onnistunut säilyttämään. Suunnitelmissa onkin nimetä yksi 2-sarjajoukkueista 1-sarjajoukkueen farmijoukkueeksi. Farmijoukkue harjoittelee osin yhdessä 1-sarjajoukkueen kanssa. Tämä tuo hyvän kehitysmahdollisuuden laajemmalle pelaajajoukolle.

”Erityisen iloinen olen siitä, että Kirsi jatkaa päävalmentajana. Myös pelaajasopimuksia on jo merkittävä nippu kasassa.” kommentoi tämänhetkistä tilannetta Helsinki Volleyn joukkueenjohtaja ja Naarasleijonien varapuheenjohtaja Jaana Ylitalo.

Ensimmäiset HEL Volleyn pelaajasopimukset julkistetaankin nyt. Naarasleijonat on tehnyt edustusjoukkueeseensa Helsinki Volleyhin jatkosopimuksen 179 senttisen, 22 vuotiaan yleispelaajan Elina Pirttimäen sekä 176 senttisen, 23 vuotiaan yleispelaajan Sonja Laitisen kanssa.

Ellu: "On hienoa päästä jatkamaan Helsinki Volleyn joukkueessa. Aika menee nopeasti ja nyt on alkamassa viides kauteni Kisiksen kentillä. Oli helppo valinta jatkaa Helsinki Volleyssä, etenkin Kirsin takia, sillä hän on todella omistautunut joukkueelle ja siksi pelaajana haluaa antaa myös kaikkensa.

Kauden viimeiset pelit Puijoa, Ettaa ja Iskua vastaan antoivat positiivista kuvaa joukkueesta ja omasta kehityksestä, joten haluan jatkaa samalla tiellä. Innolla odotan sitä, minkälainen joukkue muotoutuu ensi kaudeksi. Nyt on 5 kk aikaa tehdä hyvä pohja syksyn peleihin."

Sonja: "Odotan innolla ensi kautta. Parannusta tuli edellisestä kaudesta ja nälkää jäi, kun ykkösen finaali jäi niin lähelle. Kivaa myös, että Kirsi jatkaa ja myös moni viime kauden pelaajista."

Kirsi: "Ajatukseni tulevan kauden joukkueen rakentamisessa on ollut hyvin selkeä. Ydinryhmä on harjoitellut hyvin. Uskon, että olemme valmiita tekemään vieläkin kovemmin töitä. Uuteen kauteen pääsemme nyt kesällä valmistautumaan eri tavoin kuin aiemmin; systemaattisesti, fyysisesti ja teknisesti.

Olen iloinen, että vahvat yleispelaajamme Ellu ja Sonja jatkavat joukkueessa. Molemmilla on potentiaalia ottaa isommat roolit tulevaan ja kehittyä monipuolisesti. Ellu on ahkera harjoittelija ja se näkyy hänen tekemisessään. Sonja oli kuluneen kauden tasaisin pelaajamme ja uskon kesän mahdollistavan myös uusia ulottuvuuksia hänen tekemiseen."