Vauhdikkaita viikonloppuja

9.4.2018

Kisahallilla on vaihteluna valmistauduttu opiskelijoiden SM-kisoihin, N35-kisoihin sekä A-tyttöjen aluemestaruuskilpailuihin sekä -finaaleihin.

Opiskelijoiden SM-kisat järjestettiin Tampereella 7.-8.4. ja Hesan Naisten joukkueessa pelasi sekä Helsinki Volleyn (Ellu, Tuuli, Noora, Annika, Oona) että Helvolley 2:sen (Krista, Johanna, Emmi, Assi) pelaajia! Hesan Naiset lähtivät puolustamaan viime vuoden mestaruutta OSM-turnaukseen, mutta tuomisina oli tällä kertaa neljäs sija.

Myös PuPi puolustaa viime vuotista mestaruuttaan 14.-15.4. pelattavissa N35 finaaleissa. Turnaus pelataan Espoonlahden urheiluhallilla osoitteessa Rehtorintie 11, 02360 Espoo. Turnauksessa on mukana 10 joukkuetta ja se pelataan kahdessa lohkossa. Avajaiset ovat lauantaina kello 10.10 ensimmäisten pelien alkaessa kello 11 ja sunnuntaina pelit alkavat kello 10. Turnauksessa pelataan 20 peliä lauantaina ja 11 sunnuntaina, joten nähtävää on paljon! Sunnuntain jännittävät mitalipelit alkavat aikataulun mukaan kello 13:00.

Naarasleijonat järjestävät N35-turnauksen ja Nalen joukkueessa PuPissa pelaa useita entisiä nalelaisia sekä Helsinki Volleyn pelaajia, mm. Sari Tauriainen, Heli Kakko, Silke Niskala, Mirva Lindberg, Kati Peltonen sekä Katri Liira. Nykyiset Helsinki Volleyn pelaajat ovat mukana kirjaamassa pelejä sekä auttamassa järjestelyissä. Turnauksessa on myös kahvio ja sisäänpääsy on ilmainen. Nähdään Espoossa!

Helsinki Volleyn nuorimmat pelaajat (Annika, Neea, Sara, Mona) ottelevat puolestaan Puman A1 joukkueessa A-tyttöjen SM-finaaleissa Rovaniemellä 5.-6.5. Espoosta joukkue toi 7.4. mukanaan aluemestaruuden viime vuoden tapaan!