2-3 (21-25, 25-23, 25-23, 26-28 & 11-15) tappio Ettasta

12.3.2018

Lauantai iltapäiväisestä Helsinki Volleyn ja Ettan kohtaamisesta kehkeytyi melkoinen trilleri. Ottelu oli jatkuvasti tiukkaa vääntöä viimeisestäkin pisteestä, kuten tasaisista numeroista näkyy.

Helsinki Volleyn peli pysyi kasassa aina neljännen erän lopun paikkeille, mutta Etta tuli ohi ja vei erän nimiinsä ja jatkoi hyviä otteitaan aina viidenteen erään asti. Vaikka tappio tulikin, pelissä oli paljon hyvää. Kuitenkin viimeinen rutistus jäi ottamatta, sillä täydet kolme pistettä olivat täysin Helsingin käsissä ja otettavina. Parhaana meiltä palkittiin joukkueen yleispelaaja Sonja, joka pelasi mahtavan pelin jokaisella osa-alueella!

Erikseen suuri kiitos huikeille kannustusjoukoille ja katsomolle, jotka tsemppasivat joukkuetta mitä tiukemmissa paikoissa eilen!

Päävalmentaja Kirsi Hyttisen kommentit ottelusta:
"Yläjatkosarja on ollut todella laadukas kaikin puolin ja se että pelaamme näin tasaisia pelejä (Puijo 3-2, Etta 3-2) nuorena joukkueena kokeneita ja liigaan tavoittelevia joukkueita vastaan, on kunnioitettavaa ja olen pelaajistamme ylpeä. Taso alkaa olla kova, niinkuin tässä vaiheessa kautta tuleekin olla. Neljännen erän loppu oli toki käänteentekevä ja meillä ei löytynyt rohtoja ottelupalloissa. Siitä kunnia myös vastustajalle, joka tuli takaa kovasti ja rennosti lopulta ohi. Kaikki pelaajat kävivät näyttämässä osaamistaan, ja Sonjan yleispelaaminen oli mieletön. Oonan ja Tarun sisääntulot olivat myös maininnan arvoisia. Keskipelaaminen oli meiltä hieman normaalia heikompaa, ja se näkyi hyökkäyspelin puuroutumisessa. Kokonaisuudessaan Ettan syöttö-vastaanottopelaaminen oli huomattavasti parempaa, mutta heidän hyökkäys oli lähes täysin Hännisen varassa. Nuori hakkuri teki silti hyvää jälkeä. Aistin joukkueesta, että nälkä on kasvanut syödessä ja lähdemme nauttimaan luottavaisin mielin loppu kaudesta ja taistelemaan jokaisesta pisteestä."

Ensi viikonloppuna jatketaan viimeisten ylemmän jatkosarjan otteluiden parissa nimittäin vuorossa on kotikentällä pelattava tuplaviikonloppu! Luvassa on ylemmän jatkosarjan tiukimmat pelit, sillä vieraaksi saapuvat ykkös- ja kakkossijaa lohkossa pitävät PuWo sekä RaIsku.

Lauantaina vieraaksi saapuu Kuopion ylpeys Puijo Wolley, joka eilen varmisti finaalipaikkansa naisten 1-sarjassa. PuWolle Helsinki Volley hävisi tiukasti 2-3 viime kohtaamisessa. Sunnuntaina Kisikselle saapuu vuorostaan Rantaperkiön Isku, jonka kanssa on väänetty melkoisia otteluita tämän kauden aikana. Näitä otteluita et siis varmasti halua missata!