Kirsi Hyttinen U19-tyttöjen maajoukkueen apuvalmentajaksi

2.3.2018

Kirsi Hyttinen
Kirsi Hyttinen
Jaana Ylitalo
Jaana Ylitalo

Kirsi Hyttinen on U19-tyttöjen (s. 2000-2001) uusi apuvalmentaja. Päävalmentajana toimii myös HPK:ta luotsaava Luca Chiappini. Joukkueen tähtäin on kevään EM-karsinnoissa 26.-29.4 Venäjällä.

"Olen luonnollisesti innoissani Suomen nuorten naisten maajoukkueen valmentajapestistä. Koen, että näkemyksemme Lucan kanssa ovat yhtenäiset ja on mahtava päästä tekemään töitä menestyneen valmentajan kanssa.

Seuratasolla pyrkimykseni Helsingin alueella on parantaa alueen nuorten mahdollisuuksia kehittyä ja nostaa tavoitteita yhä korkeammalle. Se, että olen mukana nuorten maajoukkueessa, näen Euroopan huippuja ja heidän tekemistään, tukee lopulta myös seurajoukkuetta ja sen jokaista urheilijaa."

Myös Helsinki Volleyn joukkueenjohtaja ja Naarasleijonien varapuheenjohtaja Jaana Ylitalo on asiasta innoissaan. "Ilman muuta tämä on hyvä uutinen. Kirsi on nyt mukana kotimaisen valmennuksen ytimessä ja pääsee tutustumaan maajoukkueen myötä myös eurooppalaiseen tasoon. Se tuo aivan varmasti monella tavalla lisämaustetta myös Helsinki Volleylle kuin myös koko pääkaupunkiseudun tyttölentopallolle."