Helsinki Volleylle tappio Tampereelta

19.2.2018


Rantaperkiön Isku voitti Helsinki Volleyn numeroin 25-23, 22-25, 25-22 & 25-22 ja samalla vahvisti paikkaansa lohkon toisella sijalla.

Helsingillä oli neljännessä erässä mahdollisuus vielä kääntää ottelu viisieräiseksi johtaen neljällä pisteellä. Kuitenkin harmilliseen kohtaan sattuneet syöttövirheet siivittivät erän hyvin puolustaneelle RaIskulle. Positiivista pelissä oli kuitenkin Oonan rohkea astuminen takaisin keskitorjujan rooliin ja samalla hienojen torjuntojen nappaaminen.

Tänään parhaana palkittiin Helsingiltä mahtavia passeja heittänyt Tuuli! Helsinki Volley on tällä hetkellä ylemmässä jatkosarjassa neljännellä sijalla yhden pelin vähemmän pelanneena kuin kolmannella sijalla oleva Karelian Hurmos.

Päävalmentaja Kirsi Hyttisen kommentit ottelusta: "Olen pettynyt joukkueemme suorituksiin tänään. Syöttöpelaaminen oli ajoittain luokatonta ja hyökkäyksessä vain Sonja pärjäsi vastustajan hyvälle torjunta-puolustamispelaamiselle. Hieman oli epäonnea matkassa Monan sairastumisen myötä, mutta Oona paikkasi keskitorjujan paikalla hyvin. Yksi jakso kaudesta päättyy ja viimeinen jakso on edessä. Toivon, että saamme ehjän ja tasollisesti huomattavasti laadukkaamman harjoitus- ja pelijakson tulevalle kaudelle."

Nyt joukkue on pelannut vierasottelut ja luvassa on neljä kovaa kotimatsia! Jatkon kannalta on jaossa on 12 tärkeää pistettä. Kevään otteluohjelma on seuraava:

25.2. HEL Volley 1 - Raisu kello 15 @Kisis B-puoli
10.3. HEL Volley 1 - ETTA kello 15 @Kisis B-puoli
17.3. HEL Volley 1 - PuWo kello 17 @Kisis B-puoli
18.3. HEL Volley 1 - RaIsku kello 15 @Kisis B-puoli

Tervetuloa kannustamaan Helsinki Volleyta - Nähdään Kisiksellä!