Helsinki Volley alkulohkon voittoon

11.12.2017

Parhaana pelaajana palkittiin yleispelaaja Lea Gastaut.

3-1 (23-25, 27-25, 25-14, 25-21) voitto Rantaperkiön Iskusta takasi helsinkiläisille alkulohkon voiton.

Tänään Helsinki Volley lopetti hienolla kolmeen pisteen voitolla runkosarjan sekä syyskauden. Pelin kulun muutti kokonaan toisen erän voitto. RaIsku johti erää noin kymmennellä pisteellä, mutta Jossun syöttövuorolla Helsinki Volley tasoitti tilanteet ja loppuerä olikin yhtä jännitysnäytelmää Helsingin viedessä erän kaksi viimeistä pistettä. Kolmas erä oli Helsinki Volleyn suvereenia hallintaa ja neljäs erä oli tiukka aina loppumetreille saakka Helsingin kuitenkin voittaen erän neljän pisteen turvin.

Parhaan pelaajan palkinnon vei ansaitusti joukkueen ranskatar Lea, joka etenkin kahdessa viimeisessä erässä paukutteli pisteitä tilanteesta kuin tilanteesta kovalla itsevarmuudella - juuri niinkuin pitääkin!

Päävalmentaja Hyttinen totesi, että paljon on vielä kehitettävää kevään kovia pelejä varten siitä huolimatta, että voitto tuli niin viimeisestä ottelusta kuin 1 lohkostakin. Nyt joukkueella onkin vuorossa kaksi viikkoa kovaa treeniä ennen joululomia!

Keväällä alkavaan ylempään jatkosarjaan saivat paikat lohkon 1 ja 2 kolme parasta joukkuetta eli: Helsinki Volley, Rantaperkiön Isku, Raision Urheilijat, Etta, Puijo Wolley sekä Karelian Hurmos. Joukkue tulee siis tekemään reissuja Ouluun, Kuopioon, Joensuuhun, Raisioon sekä Tampereelle kevät kauden aikana. Jatkosarja on ajoitettu alkamaan 13.1., mutta tarkemmat otteluajat tulevat tarkentumaan tulevien viikkojen aikana! Kun 6 joukkueen jatkosarja on pelattu lohkon kaksi parasta joukkuetta pelaavat keskenään finaalin.

Suuri kiitos kannustajille, niin yhden pelin nähneille kuin vakkarifaneillekin, mahtavasta kannustuksesta syyskaudella! Tänäänkin teitä oli paikalla mahtavat 117 henkilöä.

Nähdään Kisiksellä tammikuun puolella - ilmoitamme otteluohjelman täällä ja somessa heti sen selvittyä!

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!