Helsinki Volley lohkokärkeen!

4.12.2017

Vakuuttava 3-0 (25-11, 25-16, 25-14) voitto Oriveden Ponnistuksesta vei helsinkiläiset lohkon ykköspaikalle ennen viimeistä ottelua Rantaperkiön Iskua vastaan.

Sunnuntain kolmieräinen peli oli alusta loppuun Helsinki Volleyn keskittynyttä ja varmaa suorittamista. Ensimmäinen erä alkoi Tuulin syöttöputkella ja Jossu väläytteli erän aikana mahtavia hyökkäyksiä omista korkeuksistaan. Toisen erän alussa OrPo pysyi hyvän matkaa mukana Helsingin tehtyä omia virheitä, mutta loppuratkaisuissa syntyi selkeä ero.

Tänään vastaanotto toimi erityisen hyvin ja joukkueen hankalat aloitussyötöt purivat OrPon vastaanottoon. Kotijoukkueen parhaan pelaajan palkinnon sai tänään ansaitusti Mona, joka pelasi kokonaisuudessaan hienon pelin!

Erityismaininnan ansaitsee joukkueen nuorin pelaaja (14v.), Sofia Lehto, joka debytoi tänään 1-sarjassa. Sofian ensimmäinen piste oli kolmannessa erässä toisen kosketuksen peippi suoraan OrPon kenttään.

Viikon päästä onkin vuorossa viimeinen alkusarjan sekä syyskauden ottelu! Vastaan tulee todella vahvan alkukauden pelannut Rantaperkiön Isku, joten sitä matsia ei kannata missata. Tällä hetkellä Helsinki Volley on lohko 1:ssä ensimmäisenä 27 pisteellä ja RaIsku toisena 24 pisteellä, kun molemmat ovat pelanneet 11 peliä.

Nähdään Kisiksellä sunnuntaina 10.12. klo 15:00!