Tule mukaan toimintaamme!

21.9.2017

Helsinki Volley leirillä syyskuussa ennen kauden alkua.
Helsinki Volley leirillä syyskuussa ennen kauden alkua.

Arvoisa katsoja, joukkueen fani tai yritys. Mikäli haluat olla tukemassa joukkuettamme, tule mukaan toimintaamme. Laajennamme joukkueen taustaorganisaatiota ja tarjoamme myös erilaisia yhteistyökumppanuuksia kuten otteluisäntä – tai emäntä, yhteistyökumppani, pelaajakumppani tai joukkueen pääkumppani.

 

Helsinki Volley on pääkaupunkiseudun naislentopalloilun lippulaiva 

Keväällä 2009 perustettu Naarasleijonien edustusjoukkue Helsinki Volley on pelannut ykkössarjassa vuodesta 2010, viimeiset kuusi kautta ylemmässä jatkosarjassa.

Helsinki Volleyn nimellä pelaa myös toinen joukkue. Naarasleijonien 2-sarjajoukkue nimittäin nousi kauden 2015 päätteeksi myös ykkössarjaan. Paikka on "vuokrattu" ensi kaudeksi, kahden viime kauden malliin PuMa Volleylle. Tarkoitus on näin antaa alueen junioripelaajille mahdollisuus kehittymiseen ykkössarjapelien kautta. Joukkue pelaa nimellä HEL Volley 2.

HEL Volley 1-joukkuella on siis jo yhdeksäs kausi alkamassa sopivan jännittyneissä ja odottavissa asetelmissa. Naisten ykkössarja pelataan tulevalla kaudella viimeistä kertaa kaksilohkoisena. Vuoden kuluttua on tarkoitus siirtyä miesten tavoin valtakunnalliseen eli yksilohkoiseen 1-sarjaan.

Helsinki Volleyn 1-joukkuetta valmentaa liigatasolla ja beachkentillä pelaajauran tehnyt Kirsi Hyttinen apunaan Eetu, Edvard Kuusmik ja Gina Rask. Joukkueenjohtajana jatkaa Jaana, jade, Ylitalo. Joukkueessa on kirjoilla 18 pelaajaa. Osa heistä on NaLe:n 2-sarjajoukkueen farmipelaajia. Joukkueessa jatkaa jopa yksitoista viime kauden pelaajaa, mikä kertoo siitä, että joukkueessa viihdytään ja että tekeminen on laadukasta.

Tulevalla kaudella Helsinki Volley kohtaa kotonaan ja vieraissa sisarjoukkueensa HEL Volley 2:n, LP Vampulan, Oriveden Ponnistuksen, Rantaperkiön Iskun, Raision Urheilijat ja Salon Viestin. Kolme parasta joukkuetta molemmista lohkoista jatkavat keväällä ylemmässä jatkosarjassa, jonka kaksi parasta pelaavat 1-sarjan finaaliottelut. Voittaja pääsee liigakarsintoihin.

Joukkueen kotiareena on legendaarinen Töölön Kisahalli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla loistavien liikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

 

Tarjoamme yhteistyökumppanuuksia seuraavasti:

  • Otteluisäntä tai Otteluemäntä 
  • Yhteistyökumppani 
  • Pelaajakumppani
  • Pääkumppanuus 

 

 

Yhteydenotot ja lisätiedot
Jaana Ylitalo
Joukkueenjohtaja
040 717 4159
yjaana@gmail.com