Helsinki Volley Suomen Cupin 1. kierrokselle LP Vampulaa vastaan

18.9.2017

Helsinki Volleyn Kouvolassa mukana ollut joukkue voitetun pelin jälkeen.

Kauteen 2017-2018 otettiin varaslähtö Suomen Cupin karsintojen myötä – Helsinki Volleylle 3-0 voitto!

Vuoden 2017 Suomen Cupin karsintaottelu pelattiin sunnuntaina 17.9 Kouvolassa. Maantieteellisin perustein jaetut otteluparit toivat 2-sarjassa pelaavan KoLe -57:n Helsinki Volleyn vastustajaksi. Ottelun voittajalle oli luvassa paikka Cupin 1. kierrokselle mestaruusliigajoukkuetta vastaan.

Helsinki Volleyllä oli Kouvolassa mukanaan pelaajia täysi tusina ja kaikille annettiin peliaikaa. Ottelu aloitettiin tutulla seitsikolla; Annika passarina, Mona ja Noora keskareina, Jossu hakkurina, Siia ja Ellu yleispelaajina ja Sara liberona. Ottelun edetessä Emppukin pääsi liberohommiin, Tuuli ja Oona tuplavaihtojen kautta omille pelipaikoilleen, Iita keskarin paikalle ja hiekkakentiltä tuttu Ida Sinisalokin löi yleispelaajana ensimmäisen pisteensä Helsinki Volleyn paidassa.

Kaksi ensimmäistä erää HEL Volley hoiteli helposti pistein 12-25 ja 16-25. Urakkaa helpotti Annikan, Ellun, Jossun ja Nooran pitkät syöttöputket. Kuten niin usein kahden helposti voitetun erän jälkeen - niin nytkin - keskittyminen kolmannessa erässä herpaantui, virheiden määrä lisääntyi ja Kouvola pääsi peliin mukaan. Tasaisen erän Helsinki Volley vei kuitenkin loppujen lopuksi pistein 22-25.

Parhaina palkittiin Helsinki Volleystä libero Sara Tiihonen ja kotijoukkueelta yleispelaaja Emilia Kaikko.

Suomen Cupin 1. kierroksen ottelun, Helsinki Volley - LP Vampula päivämäärä on vielä auki. Ilmoitamme sen mahdollisimman pian.